2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط زیبایی های مربوط به ناخن چسپ میخواد ...

ابرو و خط چشم هم حکم تتو رو داره باید به مجتهدی که ازش تقلید میکنید مراجعه کنید تا بدونید نظرش چیه 

بقیه زیبایی مشکلی نداره ..مثل تزریق ژل و یا استفاده از کرم های مختلف برای پوست و مو و ....

به نظرم حق هر آدمی هست که خودش رو دوست داشته باشه و برای این دوست داشتن گاها یه سری تغییراتی در خودش ایجاد کنه (هر چیزی در حالت افراط و تفریط خوب نیست ) 

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........

خودم میخاستم کاشت ناخن انجام بدم ولی جالبه دقیقا همون روزا یه کلیپ دیدم که تو زمین خدا نجس راه میری و وقتی میمیری اون ناخنا باعث میشه همونطور نجس وارد قبر بشی پشیمون شدم

هر چیز ارزشش رو نداره انجام بدی

فکر نکنما مطمئن هستی آخه وقتی میدونی چیزی مانع وضو و غسل میشه چرا باید انجامش بده که حالا به فکر برد ...

نمیدونم والا منم از کس دیگه شنیدم آخه این موضوع دغدغه من نبود وگرنه تماس میگرفتم از دفترشون سوال میکردم

خوشگل ناز مهربونجذاب برو تو گروه های دانشجویی فعال شوگلاس زبان جلسه ها اردو خیلی بیشتر جواب میده

ببین من هیچ جا پروفایل ندارم اخه 😂😂😂دوس ندارم بذارم

جهنمی ساخته به وسعت تمام تاریخ، بر منبرش نشسته و از بهشت میگوید...#☀🦁⚔️
قندعسل جون من ریپلای شمارو ندیدم چون تا بازش کزدم دیدم تاپیک ترکیدهراجع ب جاریت سوال کرده بودم ک قطع ...

فدات عزیزم

با همه کلا قطع رابطه ام

اصلا نمیرم و بیام

جاری های دیگ هرو که نمیدیدم از قبل سالی سه بار شاید

ولی با این یکی کلا قطع رابطه کردم

خونه پدرشوهرم هم نمیرم

چون هیچ کاری نکرد

دروغ گفت 

اصلا هیچی بهش نگفتن 

خانم راست راست میچرخه برا خودش

من مذهبی نیستم ولی از یه خانوم مذهبی شنیدم که مکارم شیرازی در مورد کاشت ناخن و مژه فتوای جدید دادن ک ...

چنین چیزی نیست 

لطفا اطلاعات غلط ندیم

سوالات کوتاه حقوقی تون رو پاسخ می دم ❤️ اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
فدات عزیزمبا همه کلا قطع رابطه اماصلا نمیرم و بیامجاری های دیگ هرو که نمیدیدم از قبل سالی سه بار شای ...

خاک بر سر بی حیاش

ب شوهرت دیگ پیام اینا ک نمیده؟

در من زنی دیوانه فریاد میزند…