2777
2789
من عمل دماغ نچسبوندم ب حدیث اصلا چیزی ب حدیث نچسوندم ک جبهه گرفتی جونمحدیث رو در جواب دوستانی گفتم ب ...

🌹😘 

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مژه

نکن بابا ممکنه مژه های خودت بریزه

از این نقویت مژه های خفن مثل هیربرست بزن یا ارزون ترش سریتا هست یه ریمل خوب هم بگیر 

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
نکن بابا ممکنه مژه های خودت بریزهاز این نقویت مژه های خفن مثل هیربرست بزن یا ارزون ترش سریتا هست یه ...

کدومش بهتره 

امتحان کنم

آخه مژه هام بلند بود خیلی چشمام خوب بود 

الان خیلی بی روحه 

عزیزم اینایی ک میگم راه حل خودمه و خودمم انجام میدم

ناخن هاتو بلند کن و مرتب سوهان بکش وقت هایی هم ک پریود میشی روی ناخن هات برق ناخن بکش😍

سعی کن همیشه مام بزنی تا معذرت میخوام بوی زیر بغل و عرق ندی

بیرون میری همیشه لباس های مرتب و اگه میتونی ست بپوش مثلا رنگ روسری و رنگ کیف ست یا رنگ مانتو و رنگ کفش ست. 

سعی کن از ضد افتاب و ی نرم کننده برای لب ها استفاده کنی

تامام😎😎

من حتی برای عروسیم هم ناخن نذاشتم

ناخن های خودمو توی خونه سوهان کشیدم فقط لاک زدم

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸