2777
2789

میدونم ولی به نطر من پوست طبیعی سالم خیلی خوشکلتر از آرایشه

اصلا همین خارجیام کمتر آرایش دارن

اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان....اینجا ثابت کن😊خدا باهاته💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم مذهبیم و حجاب کامل دارم و نمیخوام جلب توجه کنم برای نامحرم

اتفاقا خیلی کارا مشکل وضو نداره

فیبروز ابرو به شکل طبیعی زیباتر میکنه و اصلا جلب توجه نمیکنه

تزریق فیلرها اگه جای خوب بری و طبیعی بزنه فقط قشنگتر میشی و اصلا نامحرم متوجه نمیشه

لمینیت مژه و ابرو )کاشت فقط ‌مشکل غسل و وضو داره، لمینت مژه مثل فر مو هست(

و رسیدگی به پوست با روتین عالی و با کیفیت

یعنی چی؟

بعضی عبارات خیلی عادی بکار میبریم ولی اکر دقت کنیم معنی خوبی ندارن . مثلا به یکی بگیم انشاالله غم آخرت باشه . خب انسان تا زنده هست هم غم میبینه هم شادی . باید خودش بمیره که دیگه غم نبینه . این جمله یعنی انشاالله به زودی خودت بمیری . 

یا جمله خدا نکشتت ، قشنگه ولی یعنی به پیر نشی بمرگ خدایی بمیری . حادثه‌ای برات اتفاق بیافته و جوانمرگ بشی . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

یه چند وقت جای وضو تیمم بدل از وضو کنیا وضوی جبیره بگیر

درست نیست..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌وقتی چیزی را بلد نیستید نگید 

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

به پوستت برس خودش زیباییتو چندبرابر میکنه

من به پوستم میرسم هیچ کار زیبایی هم روی صورتم انجام ندادم.ارایش هم یه ضد افتاب و گاهی وقتا رژ میزنم اما خدا وکیلی بنظر خودم ظاهرم خوبه

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برام دعا کنید اینبار بارداریم موفق باشه بچمو سالم بغل بگیرم؟"گر نگهدار من آنست که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد" قناد هستم اگر سوالی داشتید بپرسید خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم.
نه جوگیر جانبرای خونه

به پوستت برس ارایش کن خوشگل می شی یا ژل لب و عمل بینی و بوکال فت و زاویه سازی  که ربطی به مذهب نداره ،رنگ مو  ،ناخن از ته نزن فقط کاشت ناخن ومژه مشکل داره 

من مذهبی نیستم ولی از یه خانوم مذهبی شنیدم که مکارم شیرازی در مورد کاشت ناخن و مژه فتوای جدید دادن ک ...

فکر نکنما مطمئن هستی 

آخه وقتی میدونی چیزی مانع وضو و غسل میشه چرا باید انجامش بده که حالا به فکر برداشتنش باشه 

اکثر اطرافیان من که عمل  بینی  انجام دادند اهل نماز و  وضو و ... هستند  ولی ت حالا به این موضوع دقت نکرده بودم‌  یادم نیست خواهرم چطوری نماز می‌خوند  مطمئنا راه حلی داره

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!!