2777
2789
عنوان

اگزما دیوونم کرده چند روزه شدید شده هرچی پماد‌میزنم خوب نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 30 پست
از عطاری گرفتمبه نسبت قیمتش بالا بودولی کامل اثر میکنهحتی سوختگی با روغن داغ هم داشتن زدم از بین رفت

چند گرفتی ؟

پس خوبه.

راستش من اصلا رعایت نمیکنم برا هر چیزی مایع میزنم وسواس دارم اگه یکم دستم نرم بشه ابروم نره برام کافیه

چند گرفتی ؟پس خوبه.راستش من اصلا رعایت نمیکنم برا هر چیزی مایع میزنم وسواس دارم اگه یکم دستم نرم بشه ...

من ۲سال پیش خریدم ۱۰۰

سال پیش دیدم حدود ۲۰۰ تا ۲۵۰

الان احتمالا بالاتر رفته

شبیه روغن هست و به صرفه،من بطری سایز کوچیک خریدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ۲سال پیش خریدم ۱۰۰سال پیش دیدم حدود ۲۰۰ تا ۲۵۰الان احتمالا بالاتر رفتهشبیه روغن هست و به صرفه،من ...

آهان ممنون بطری هستش ؟

والا منم کرم و میخرم ۱۵۰اگه مدام ازش استفاده کنم یه ماه هم طول نمیکشه تموم شه گرون هم باشه حداقل خوب میکنه

آهان ممنون بطری هستش ؟والا منم کرم و میخرم ۱۵۰اگه مدام ازش استفاده کنم یه ماه هم طول نمیکشه تموم شه ...

اره بطری اما خیلی کوچیکه

من دو شب یه بار استفاده کردم

چون روغن هست دیرتر تموم میشه

سلام خواهر نه تبلیغ نیست من که اسم دکتر نیاوردممن چند تا دکتر مختلف رفتم تا مزاج و تغذیه رو اصلاح کر ...

لاغر نیستم ولی چاق هم نیستم.خیلی زود عصبانی میشم البته شرایط هم حکم می‌کنه.سرد و گرم هم حد وسط هوای سرد سرد گرم هم گرم ولی کف پاهام ی موقع هایی گرم میشه خیلی کم

لاغر نیستم ولی چاق هم نیستم.خیلی زود عصبانی میشم البته شرایط هم حکم می‌کنه.سرد و گرم هم حد وسط هوای ...

این بستگی به مزاجتون داره، مزاجهای خشک‌چون رطوبت بدنشون کمه معمولا چاق نمیشن اما مزاجهای تر سریع چاق میشن

اون زود عصبانی شدنه هم مربوط به مزاجه

البته هم مزاج رو اخلاق و رفتار اثر میذاره هم اخلاق و رفتار رو مزاج

مثلا عصبانی شدن و پرخاش، یهو هیجانی شدن، یهو ترسیدن یا خوشحال شدن مزاجو بهم میریزه بر فرض صفرا رو یکدفعه بالا میبره

حتما طب سنتی برید مزاجتونو بگه اصلاح کنه و سبک زندگی خیلی مهمه

حذف روغنهای مایع و جامد، به جاش روغنهای طبیعی مثل زیتون مصرف کنید کم مصرف کنید زیاد هم هزینه نمیخواد اما سالمه

آب رو بجوشونید بذارید ولرم بشه بخورید

نمک طب سنتی مصرف کنید

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

خودت بایدبفهمی تواین هفته چیاخوردی که حساسیت زدی براحساسیت قرص سیتریزین بخور

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

دستم یه مدت زخم شد از بس خاروندم و آب میداد پخش شده بود بیشتر میشد دکتر هم رفتم فقط تا وقتی پماد میزدم بهتر میشد اونم نه کامل، نمی‌دونم چطور شد فهمیدم از خشکی پوسته ، همیشه دستم رو با کرم ساویز چرب میکردم حتی اگر که آب تنها میزدم به دستم، فورا چربش میکردم چربی ساویز خیلی زیاده الان اصلا این مشکل رو ندارم فکر میکنم اگزما بخاطر خشکی پوسته