2777
2789

از ۱۵ سالگی شروع شد تا الان که ۲۰ سالمه چند بار دکتر رفتم ولی فایده نداشت یه موقعه هایی میره چند ماه ازش خبری نیست حتی نزدیک به یک سال هم میشه ولی باز پیداش میشه گاهی کم گاهی زیاد الان چند روزه برگشته دستو پام همش میخاره هرچی پماد ممتازون میزنم بهتر نمیشه چه غذاهایی نباید خورد؟؟شاید چیزی خوردم ونمی دونستم

سلام. طب سنتی رفتید؟ اگر نه برید. خودم خداروشکر نتیجه دیدم

البته پیش دکتر متخصص خوبش برید

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مایع دستشویی یا ظرفشویی و شامپوت رو جدیدا عوض نکردی؟

بادام و انگور و خربزه و گوجه و بادمجان اینا باعث تشدیدش میشه ، البته که هوای سرد و خشک پاییز و زمستون هم تشدید میکنه اگزما رو حتما از مرطوب کننده و لوسیون استفاده کن 

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
سلام. طب سنتی رفتید؟ اگر نه برید. خودم خداروشکر نتیجه دیدمالبته پیش دکتر متخصص خوبش برید

شما کدوم شهر هستید؟آنلاین پزشکتون کار میکنن

وقتی می تونی توقع بخشش داشته باشی که خودت چیزی با ارزش تری و بخشیده باشی....!
شما کدوم شهر هستید؟آنلاین پزشکتون کار میکنن

نه آنلاین ندارن اما انلاین نرید به نظرم

طب سنتی جوریه که باید ببینتتون تا مزاجتون رو تشخیص بده

هر شهری باسید حداقل یه دکتر طبسنتی خوب پیدا میشه

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
سلام. طب سنتی رفتید؟ اگر نه برید. خودم خداروشکر نتیجه دیدمالبته پیش دکتر متخصص خوبش برید

سلام عزیزم من چن ماهی هست از صورت درگیر شدم.شماره دکترتون رو دارین.من هم پوست.هم طب هم دکتر عمومی رفتم هیچکدوم جواب نمیده عمومی فقط کنترل می‌کنه.فقط توروخدا اینی ک میگن خواهشا لطفا جهت تبلیغ نباشه.مرسی

نه آنلاین ندارن اما انلاین نرید به نظرمطب سنتی جوریه که باید ببینتتون تا مزاجتون رو تشخیص بدههر شهری ...

اها ممنونم

وقتی می تونی توقع بخشش داشته باشی که خودت چیزی با ارزش تری و بخشیده باشی....!
سلام عزیزم من چن ماهی هست از صورت درگیر شدم.شماره دکترتون رو دارین.من هم پوست.هم طب هم دکتر عمومی رف ...

سلام خواهر نه تبلیغ نیست من که اسم دکتر نیاوردم

من چند تا دکتر مختلف رفتم تا مزاج و تغذیه رو اصلاح کردم 

شما کدوم شهر هستین؟

چاقید یا لاغر؟ آرومید یا زود عصبانی میشید؟ گرمتون میشه یا سردتون؟

من روغن بنفشه میزنمراضی ام

روغن بنفشه برای اگزما عالیه

عمیقا ابرسانی میکنه