2777
2789

ما چند وقت دیگه عروسیمونه و من از اول یه عروسی خودمونی و مختلط دوست داشتم اما شوهرم میگه چون همه جا رفتیم خرج کردیم نمیتونیم باید همه بیان و مراسم جدا باشه. یک سال عصاب خودمو خورد کردم اخرشم حرف مامانش شد و گفتن اینطوریه. منم قبول کردم و تو قرارداد نوشتیم ۶۰۰ مهمون. الان اومده دوباره اره حساب کردیم دیدیم نمیشه حذف کرد ۸۰۰ نفر میشیم. منم واقعا مخم نمیکشید داد و بیداد کردم گفتم خستم کردی دیگه نمیخامت ولم کن برو خلاصه دعوامون شد و رفت. جالبش اینه یه قرون پول نداره بخدا پول همه چیو با قرض و قوله جور کردیم چرا باید بریزیم تو شکم مردم اخه. الانم نمیدونم چیکار کنم زندگی به کامم تلخ شده سردردای شدید میگیرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه با ملاحظه ،و چه شوهر قدر نشناسی

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 

بشين كنار برات يه عروسي بگيرن ديگه شمام مدل ارايش و مو و لباستو انتخاب كن  حيف نيست اين روزاي قشنگو با اين چيزا خراب ميكني؟؟

اصلا مسئوليت عروسي رو دوش تو نيست بذار خودشون هرطور ميخوان بگيرن ي جشنه ديگه😐

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوست دارم دختر كوچولوى من🌊🧸🎀🍼

اولین باره میبینم خانواده عروس دنبال مهمون کمتر هستند

این اختلاف فرهنگ های این شکلی خیلی ادم عذاب میده بعدا تو زندگی میفهمی اگه نمیتونی تحمل کنی بهتر همین الان بند ببری اگه میتونی کوتاه بیای که خوبه زندگی شریکی معنیش همینه

اصلا به نظر من عروسی یه کار بیهودس 

به نظرم آدم باید لباس بپوشه یه کلیپ و عکس بگیر 

بقیه پولشم سرمایه گذاری و یه ماه عسل خوب 

واقعا معنی نداره ۸۰۰تا آدم بیان بخورن و برن بعدم پشت سر غیبت کنن 

رسمتونو نمیدونم ماها تو عروسیامون خیلی پول و شاباش خرج میکنیم در قبال بعدا حتما دوبرابرشو میارن  و مهمون زیاد دعوت میکنیم بعلاوه خرج عروسی ممکنه پول و کادو اضافیم بیاد اگه اینجوره چه اشکال داره

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

والا اگه با قرضه که حق با شماس آدما و شرایطی فرق دارن من بودم کوتاه نمیومدم ولی اگه شما میبینی کوتاه نیای اون بدتر می‌کنه و به جدایی میکشه یا شکستن احترام ها و قصدتون جدایی نیست بیخیال شو از قدیم گفتن سر خر که سنگینه خودش می‌کشه بذار زیر این بدهی بزاد