2777
2789
عنوان

میگه میخام هشتصد تا مهمون دعوت کنم به خودم مربوطه

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 50 پست
خود شوهرم. خانوادش یه قرون خرج نکردن

بزار دعوت کنه حرص و جوش شمافایده نداره شاید رو کادوهای عروسی حساب کرده یا فامیلاسون زیاده.. بهتره راه بیایی

اوج غم زنان اونجا مشخص شد که تو فیلم :مجرم عاشق:تانیا قبل خودکشی ظرفارو شسته بود:)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رسمتونو نمیدونم ماها تو عروسیامون خیلی پول و شاباش خرج میکنیم در قبال بعدا حتما دوبرابرشو میارن و م ...

فامیلاش اصن خرج کن نیسن. بخدا چهار نفر بخورن یه تومن میدن با این حال که غذای ما نفری ۶۵۰ دراومد

خود شوهرم. خانوادش یه قرون خرج نکردن

خب کادوها هم برا خودتون میشه دیگه

سمت همسر منم تو شهرستان مهمون زیاد دعوت میکنن در واقع عروسی هرکی رفته باشن و دعوت میکنن ک خوب کادو  میدن

در نمیاد عزیزمتو این گرونیا الان دیگ در نمیاد قبلا خیلی راحت در میومد

شاید 

ولی وقتی تصمیم ب این گرفتن قشنگم تو چرا خودتو اذیت میکنی میدونم زندگی خودته فردا قرض و بدهی رو شما میدین ولی خب  هرچقدرم بگی فایده نداره که نمیره تو کتشون

سال دیگه به همه آرزوهام میرسم،حالا ببین 😎
وقتی هزینه ها با شوهرشه بعد عروسی این خانومم بخاطر بدهی ها اذیت میشه

هزينه مگه بجز شوهرش قراره با كيا باشه؟؟🤔هزينه ي عروسي ماها هم با شوهر بوده ديگه خانوادشونم كمك نكردن

اما درست نيست ادم اين همه دخالت كنه هم خودشو هم طرفشو اذيت كنه

طرف ميخواد مراسم بگيره ديگه اخه عروس چرا از الان بايد حرص و جوش اين چيزارو بخوره

و اينكه فاميلا همه كادو ميدن قرار نيست تو قرض برن كه

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوست دارم دختر كوچولوى من🌊🧸🎀🍼
خب کادوها هم برا خودتون میشه دیگهسمت همسر منم تو شهرستان مهمون زیاد دعوت میکنن در واقع عروسی هرکی رف ...

پولش که میدونم درنمیاد. اصن دربیاد تکلیف فیلم عروسی من که خراب شده چیمیشه با اون همه ادم

فامیلاش اصن خرج کن نیسن. بخدا چهار نفر بخورن یه تومن میدن با این حال که غذای ما نفری ۶۵۰ دراومد

خب اینجوری حق با شماس ماها ۲نفر بریم عروسی مردونه ۵.  ۶تومن زنونه ۱. ۲ تومن کادو میدیم حالا شاباش ب کنار اگه فامیل درجه یکن باشیم مقدار کادو بیشترم میشه

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
عمرا😂😂عید رفتیم خونه خالش با شیرینی. به من ۵۰ عیدی داد

نمیدونم 

حتما فکر‌ همه چی و کرده ک اینهمه دعوت میدن

ما چند وقت پیش عروسی بودیم برا ۸۰۰مهمون ۱ میلیارد جمع شد 

گفتن خرجشون بیشتر شده

ولی خب دیگه لباس و فیلمبردار و.... اینا و نباید حساب کرد  ک با کادو در بیاد

فثط هزینه تالار

هزينه مگه بجز شوهرش قراره با كيا باشه؟؟🤔هزينه ي عروسي ماها هم با شوهر بوده ديگه خانوادشونم كمك نكرد ...

وقتی از بابای شما ام قرص بگیرن برای عروسی ای که خودت دلت نمیخاد اونوقت میبینی نمیتونی دخالت نکنی

بشين كنار برات يه عروسي بگيرن ديگه شمام مدل ارايش و مو و لباستو انتخاب كن حيف نيست اين روزاي قشنگو ...

عشقم فیلم عروسی من که هست. مطمئنم خراب میشه نظم مراسم بهم میریزه اینا کم چیزیه مگه