2777
2789
عنوان

میگه میخام هشتصد تا مهمون دعوت کنم به خودم مربوطه

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 50 پست
وقتی از بابای شما ام قرص بگیرن برای عروسی ای که خودت دلت نمیخاد اونوقت میبینی نمیتونی دخالت نکنی

قشنگم انقد نگران نباش هر خانواده ك مياد عروسي ٢ تومن كادو ميده

شاباشا هم هست

فاميلا اصلا  بخوان هم  نميتونن خسيس بازي كنن

كاش بجاي پول دادن عروسي رو خودتون ميگرفتيد و در عوض كادو هارم پدرت بر ميداشت براي خودش

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوست دارم دختر كوچولوى من🌊🧸🎀🍼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هزينه مگه بجز شوهرش قراره با كيا باشه؟؟🤔هزينه ي عروسي ماها هم با شوهر بوده ديگه خانوادشونم كمك نكرد ...

سمت ما پدر اگ وضع مالی خوبی داره ک کلا ساپورت میکنه و اگ متوسط تا حدودی اگ خوب نباشه وضعشون کمک نمیکنن ب پسر

و اینکه همه جا کادوهای حوبی نمیدن مخصوصا الان تو این گرونیا

عشقم فیلم عروسی من که هست. مطمئنم خراب میشه نظم مراسم بهم میریزه اینا کم چیزیه مگه

چقدر حرص میخوری

ن بابا هیچی نمیشه چرا بهم‌بریزه؟الان دیگه تو تالار اجازه نمیدن گسی بیاد وسط جلوی فیلپبردار ک فیلم خراب بشه

قشنگم انقد نگران نباش هر خانواده ك مياد عروسي ٢ تومن كادو ميدهشاباشا هم هستفاميلا اصلا بخوان هم نم ...

خودشون چون تک پسره میخاستن عروسی بگیرن، در کل خیلی تفاوت فرهنگی داریم خیلی اوقات از طرف اطرافیان خودم مورد تمسخر قرار میگیرم بخاطر رسم و رسوم همسرم

خودشون چون تک پسره میخاستن عروسی بگیرن، در کل خیلی تفاوت فرهنگی داریم خیلی اوقات از طرف اطرافیان خود ...

الهي ميفهمم چي ميگي

همو دوس داريد؟

همسرتون ترك هستن درسته؟

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوست دارم دختر كوچولوى من🌊🧸🎀🍼

مادرشوهر من ب سوسک سمت خونشون هم کارت داده بود، زبونش هم درازه. یه قرون کمک نکردن، هزار تومن کادو عروسی هم ندادن. بعد خیلی پررو وار ب من میگه: مامان و بابات چی دادن ک؟ 

کوفت دادن، دختر دسته گلشون رو دادن، توعه افریطه چی دادی😑

اه باز یادش افتادم اعصابم بهم ریخت