2777
2789
عنوان

وقت سلام به امام رضا(ع)🥺😍

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 51 پست
@لمعه @عکوری_پکوری_سابق @دختری_که_جک_ولش_کرد @خورشیدوماه۲۱ @یاس،نرگس

سلام عزیزدلم 

خیلی ممنونم که به یادم هستی مهربونم 

الهی حاجت روا باشی و امضای خداوند بشینه پای تک تک آرزوهای قشنگت ❤️

❤️🤍PEGAH🤍❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزدلم خیلی ممنونم که به یادم هستی مهربونم الهی حاجت روا باشی و امضای خداوند بشینه پای تک تک آ ...

سلام عزیزم ممنون از دعای قشنگ همچنین برای شما😍😍❤️❤️

یا امام رضا

سلام ضامن اهو🦋🦋

جان جوادت جان جوادت جان جوادت اللهم عجل لولیک الفرج 🦋🦋🦋

جان جوادت جان جوادت جان جوادت ضامن حاجات ماشو 🦋🦋🦋

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
عزیزم ممنون از دعای خیرت مرسی از قلب مهربونت🥺🥺🥺🥺🫂🫂🫂🫂❤️❤️❤️❤️❤️انشالله شما هم حاجت روا بشین ب ...

برا حدیث میشه دعا کنید

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد،💚💚

منم همیشه تگ کن

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

@amibanooo @afsooonnn @دوازدهم @رزگلسابق @me_and_my_sister

تشکر خواهرم

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
2810