2777
2789
عنوان

⌛برگردین به روز عروسی چه کاریو انجام نمیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 91 پست

موهای مشکی قشنگمو رنگ نمیکردمم 

نهایت چنتا لایت ساده درمیاوردم از توش 

بخاطر شوهرم واس لباس عروس فداکاری نمیکردم و چیزی ک دلم میخواستو میخریدم 

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻
برگردم اون آرایشگاه نمیرم

منم خیلی استرس اینو دارم بااینکه تاپ ترین ارایشگاه و دارم میرم...

برای درست شدن وامم لطفا صلوات بفرستین 🌙متاهل🦋دوران شیرین و سخت عقد😂🪅 لطفاً نظراتتون رو با ملایمت و محترمانه بیان کنید مجازی ارزش دل شکوندن نداره🙏😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برگردم اون آرایشگاه نمیرم

مگ قبلا نمونه کارهاشو ندیدیی.؟؟

من ی عروسی میخواستم برم

صد تا نمونه کار دیدم ازش

اخرشم شبیه .... شدم😐😐😐انقد بددد آرایش کرد ده سال پیر نشونم داد

بخند ک لایق ماه نیست غمگین باشد🌙🤍

موهای مشکی قشنگمو رنگ نمیکردمم نهایت چنتا لایت ساده درمیاوردم از توش بخاطر شوهرم واس لباس عروس فداکا ...

اوف

خداروشکر من موهامو رنگ نمیکنم 

لباس عروسم که انتخاب خودم بوده

فقط حس میکنم دیگه به دلم نمیشینه نمیدونم چ حس بدیههه

برای درست شدن وامم لطفا صلوات بفرستین 🌙متاهل🦋دوران شیرین و سخت عقد😂🪅 لطفاً نظراتتون رو با ملایمت و محترمانه بیان کنید مجازی ارزش دل شکوندن نداره🙏😍
با خودم شیرینی و خوراکی میبردم ک بخورم اونجا ادامس میبردم همه طلاهامو ی جا مینداختم ی انرژی زا هم ت ...

اهااا پس خوراکی که باید ببری 

طلا که کلا نمیندازم من

تو عروسی دختر عمو پسر عموی همسرم، ۷،۸ ساله ساقدوش بودن ،قرار بود فقط موقع ای که از ماشین پیاده میشیم همراهمون کنن،ولی تا آخر عروسی مثل کنه چسبیده بودن به ما حتی خواهرم رو هول میدادن پیش من نیاد،الانم باشه یه نشگونی ازشون میگیرم که تا یه هفته بعد عروسی دور و بر من نیان  

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
خوشبخت بشی عزیرم میشه واسم دعا کنی عزیزم خیلی نیاز دارم

حتما گل من

مرسی ازت🤍

حتما گل منمرسی ازت🤍

خواهش میکنم قشنگم 💖

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

تو عروسی دختر عمو پسر عموی همسرم، ۷،۸ ساله ساقدوش بودن ،قرار بود فقط موقع ای که از ماشین پیاده میشیم ...

نهایتاااا5ساله باید ساقدوش باشه که یکم بامزه شه

بچه های. 7.8ساله که جذابیتی نداره

میدونی فک کردن یه مسئولیت مهم بهشون سپردی گارد گرفتن😂

البته اینم بگم عروسی نمیگرفتم واقعا

یعنی ماه عسل؟

مگ قبلا نمونه کارهاشو ندیدیی.؟؟من ی عروسی میخواستم برمصد تا نمونه کار دیدم ازشاخرشم شبیه .... شدم😐� ...

نه خوب ارایشم کرد عالی شدم سر موضوع دیگه ای نمیرفتم

پسرم به دنیا اومد🤱۱۴۰۳/۷/۱۴ عضو گروه سوگلی های سایت

اوفخداروشکر من موهامو رنگ نمیکنم لباس عروسم که انتخاب خودم بودهفقط حس میکنم دیگه به دلم نمیشینه نمید ...

دو‌دل شدی بخاطر اینکه حتما میری بازم مدل های دیگه رو‌نگاه میکنی 

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻
منم خیلی استرس اینو دارم بااینکه تاپ ترین ارایشگاه و دارم میرم...

من ارایشم خوب شده بود سر موضوع دیگه ای بعدشم من عروسی نداشتم جشن عقدم بود  

پسرم به دنیا اومد🤱۱۴۰۳/۷/۱۴ عضو گروه سوگلی های سایت