2777
2789
عنوان

⌛برگردین به روز عروسی چه کاریو انجام نمیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 91 پست
اصلا جشن عرروسی نمیگرفتم با این فامیلای داغون

خیلی رو مخ منم هست این موضوع 

و میدونم مدل فیلمبرداری و اینا اصلا باب میل چند تا از اشناها نیست و ناراحت میشن

اما در اخر اصلا سعی میکنم برام اهمیتی نداشته باشه تا فیلمم اکی در بیاد

برای درست شدن وامم لطفا صلوات بفرستین 🌙متاهل🦋دوران شیرین و سخت عقد😂🪅 لطفاً نظراتتون رو با ملایمت و محترمانه بیان کنید مجازی ارزش دل شکوندن نداره🙏😍
نهایتاااا5ساله باید ساقدوش باشه که یکم بامزه شهبچه های. 7.8ساله که جذابیتی ندارهمیدونی فک کردن یه مس ...

اه به خاطر اینا دلم نمیخواد فیلم عروسیم رو ببینم اصلا .باور کن فردا شب عروسیمون عروسی دعوت بودیم اونجام همین بساط،بود ،

حرصم از خودم میگیره چرا به شوهرم نگفتم ابنا رو جمع کن

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اه به خاطر اینا دلم نمیخواد فیلم عروسیم رو ببینم اصلا .باور کن فردا شب عروسیمون عروسی دعوت بودیم اون ...

بعضی از باورای اشتباه باعث این اتفاق میشن..

میبینی یه بچه رو دوس دارن یه خانواده همه جا میخان جاش بدن

من که کلا ساقدوش ندارم الان همه کیلیپا دونفرش بهتره

برای درست شدن وامم لطفا صلوات بفرستین 🌙متاهل🦋دوران شیرین و سخت عقد😂🪅 لطفاً نظراتتون رو با ملایمت و محترمانه بیان کنید مجازی ارزش دل شکوندن نداره🙏😍
اره

نظرتون خیلی محترمه🤍

با جاریم بهتر رفتار میکردم

من که فعلا به این مرتبه جاری نائل نشدم

ولی فک میکنم قراره به شدت ادم حسودی بشم:/

چون رابطم با برادرشوهرم خوبه

الحمدالله خوبه این چن روز مریض شده🥲

اخی بسلامتی گل

مواظبش باش

مادر شدن چ حسی داره

دو‌دل شدی بخاطر اینکه حتما میری بازم مدل های دیگه رو‌نگاه میکنی

نه فیلمشو رو گوشی دارم روزی ده بار میبینیمش😂

خیلی دوسش دارممم برا همین دیه انقد دیدمش ازش زده شدم

هیچ حسی😐🤣

ناموصا😂

پامو تو اون عروسی نمیزارم :)

ای بابا چرا پس...

خیلی رو مخ منم هست این موضوع و میدونم مدل فیلمبرداری و اینا اصلا باب میل چند تا از اشناها نیست و نا ...

والا من و شوهرم هرچی گفتیم عروسی نگیریم کسی قبول نکرد 

خانواده ها هی گفتن میخوابم تو لباس عروسی ببینیمتون 🙄

وگرنه پهرم گفت لباس میپوشیم عکس میگیریم میریم سفر خارجی ولی خب گیر یه مشت زبون نفهم افتاده بودیم😂

به خدا فیلم عروسیم گم شده به شوهرم گفتم گفت بهترررر که گم شده😂

آلفا هستم💪                                                       آدمای قوی پای رفتنشان سریع است و دست ماندنشان محکم، بستگی دارد اونارو به چه نتیجه ای رسونده باشید....