تو واقعا بیسوادی فک کنم تابحال رنگ دبیرستانم ندیدی با این سطح اطلاعات🤣🤣
قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂 الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
حسابداری در حال حاضر کجا خوندی مهم نیست مهارت حسابداری حرف اولو میزنه ،بهترین دانشگاه درس بخونی ولی ...
دوست عزیز مهارت حسابداری تو دانشگاه دولتی خیلی بیشتره استاد ها خیلی بهتر هستن تا آزاد مدرکش هم بالا تره صد درصد کسی که تو بهترین دانشگاه درس خونده مهارت داره مگر عقل نداشته باشه عجب خدا شاهده من دختر خالم رفت مدرکش و معدلش و دانشگاه همه پرونده شو نگاه کردن بعد استخدام شد حالا فک میکنی کسی که تو دانشگاه آزاد بوده هم اینطوریه نه خیلی کم دولتی اکثرا خوب هستن
آرزو هـایــی هـَســـتَــــند بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال. تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..