2777
2789
عنوان

دوستم حسابداری قبول شده خیلی فخر میفروشه

| مشاهده متن کامل بحث + 9353 بازدید | 629 پست
منو همه میشناسن😁کاربری کسی نیستممن لیاقت ندارم مثل اسی در آینده پزشک بشم

🤣🤣🤣🤣

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منو همه میشناسن😁کاربری کسی نیستممن لیاقت ندارم مثل اسی در آینده پزشک بشم

عقب مونده ای چیزی هستی 

با کاربری اصلیت‌ بیا زر زر کن جوابتو بشنو😂

گوجه سبز میقولی هستم 😁🧡کاراگاه سایت 😎یک عدد کیدرامری 🐥😍

سختی پزشکی و پرستیژش خیلی بیشتر از حسابداریه

ولی اینکه شما داری از بالا همه چیو میبینی خیلی بده.

افرادی هم بودن که با حسابداری آزادم میخوندن و الان مدیر مالین و حقوق و پرستیژ اجتماعیشون بسیار بالاس.

ما جامعمون به تمام شغلا نیاز دارع

تیز هوشان انسانی؟ الان برو ببین تیز هوشان انسانی نداره خانم خانما مدرسه فرهنگ داره تیز هوشان دوتا رش ...

خوب این همه گوه خوردی به کجا رسیدی پلشت ؟؟پزشکی تهران آوردی عن خانمم😂😂خدا تو رو میشناسه عن شناسی هم نمیزارع قبول شی عقب مونده  

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

این کاربر اصلا ندوست خود اسیه‌

معلومه🤣

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.
خوب این همه گوه خوردی به کجا رسیدی پلشت ؟؟پزشکی تهران آوردی عن خانمم😂😂خدا تو رو میشناسه عن شناسی ه ...

بس کن بس کن بس کن 

از این به بعد با من طرفین

خودتون چه چیزی شدین

استارتر تا الان جوابتون را نداده و بزرگواری کرده

برو تحقییق کن بعد حرف بزن انسانی از تیز هوشان حذف شده انسانیا میرن فرهنگ که نمونه دولتیه تحقیق کن

خودت تحقیق کن من خودم دو سال پیش مدرسه تیزهوشان بودم از انسانی چی میگی تو کجایی؟ 

خوب این همه گوه خوردی به کجا رسیدی پلشت ؟؟پزشکی تهران آوردی عن خانمم😂😂خدا تو رو میشناسه عن شناسی ه ...

برو سکول از تاپیکم بیرون سگ محلت میکنم چرا انقدر پیگیری خیلی اتیش گرفتی زنگ بزن 125 راهنماییت میکنه 

2810