من تازه فردا با شوق و ذوق میخوام برم دانشگاه رشتمم حسابداریه واقعا از پست هایی که استارتر گذاشت حالم ...
منم سپردمش به بالایی که خودش جواب حال بدیامونو بده
ببینم میخواد به کجا برسه بدبخت
قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂 الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.
من تازه فردا با شوق و ذوق میخوام برم دانشگاه رشتمم حسابداریه واقعا از پست هایی که استارتر گذاشت حالم ...
حسابداری عالیع رشته که همه جا لازم هست من خودم دو تا دختر خاله هام حسابداری خوندن تو شرکت کار میکنن با بهترین حقوق این خانوم هم عقده دارع بدبخت جدی نگیرش 😂😂
آرزو هـایــی هـَســـتَــــند بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال. تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من حسابداری میخونمتقریبا داره تموم میشه.ولی خب علاقه ندارم...ولی به جرات میتونم بگم رشته ی خوبیهکار ...
دقیقا همینه. مرسی ازت
تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...
فرهنگ مثلا خیلی شاخی؟ من تجربی مدرسه نمونه خوندم تجربی نه انسانییییی
😂😂 تجربی نمونه تووووو تو اصلا سواد نداری تو رو اونجا اصلا حیوون هم حساب نمیکنن فوقش گفتم بزنی براشون فک کردی همه مثل خودت احمقن کسشعر هاتو باور کنن کودن
آرزو هـایــی هـَســـتَــــند بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال. تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..
مطرح نیست؟؟؟والا بخدا اینجا هر کی حسابدار ی خونده بود دانشگاه خوب بهترین جا داره کار میکنه چطور مطر ...
حسابداری در حال حاضر کجا خوندی مهم نیست مهارت حسابداری حرف اولو میزنه ،بهترین دانشگاه درس بخونی ولی مهارت نداشته باشی به درد نمیخوره ،اینو من بهت میگم که سالهاست لیسانس حسابداری گرفتم