2777
2789
عنوان

دوستم حسابداری قبول شده خیلی فخر میفروشه

| مشاهده متن کامل بحث + 9353 بازدید | 629 پست
اهان الان فهمیدم اسی میبخشی دیگه؟به خدا بگو بیا قله قاف میام فقط حلال کن

بابا ول کنا تو هم 

خود اسی مدیون کلیییییی خواننده های آنلاین و خواننده خاموش شده 

منم حسابداری میخونم روزانه با یه بچه 

از حرفای اسی به شددددددددت ناراحتو دلشکسته شدم 

اونم باید از بچه های حسابداری و مدیریتی حلالیت بگیرخ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو رشتت انسانیه معلومه خیلی رشته شاخیه حسابداری برات ولی برای ما که تجربی خوندیم اون اسکل مسکلا میرن ...

حتما با این سطح سواد و سطح خانوادگیت که از حرفات معلوم شد چی هستی موفق میشی همینجور ادامه بده🤣

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.
ببین میگی دوستام منو ناراحت کردن ،خب این چه ربطی به رشته های دیگه داره؟؟فقط داری توهین میکنی دوستات ...

هیچی نیاورده اومده عقده هاشو سر ما خالی کنه الان به من گفته تو رشته انسانی هستی اسکولی پس ،😃😃

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

نگاه به من چی گفته توهین کرده 😃میگه تو انسانی هستی اسکولی منم الان حوابشو دادم بنظرت چنین کسی سواد ...

متاسفانه خیلی زشته رفتارهای بعضیا 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

خواهر من انسانی با رتبه صد بوده خدایی رو دستش نیست حالا مثلا یکی اینجوری بخواد کلاس بزاره براش خبلیییی مسخرست 😃

تو رشتت انسانیه معلومه خیلی رشته شاخیه حسابداری برات ولی برای ما که تجربی خوندیم اون اسکل مسکلا میرن ...

حتما پزشکی قبول میشی شک نکن

بروهی لرستانات❤️ لر بختیاری و لر ثلاث❤️ یعنی میشه دستشون رو شه🥹
اگه باهوش بودی انسانی نمیرفتی که اسکول خانم

گوه خوری ش به تو پلشت نیومده چون علاقه داشتم رفتم حقوق بخونم عن خانم فهمیدی ؟؟،،🤣🤣یا باز روشنت کنم عقب مونده 

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

هیچی نیاورده اومده عقده هاشو سر ما خالی کنه الان به من گفته تو رشته انسانی هستی اسکولی پس ،😃😃

خیلی بیشخصیته

واسه اینکه خودشو دلداری بده هی میگه حسابداری منشی 

حسابداری لول پایینه 

اصلا حالمو خراب کرد تاپیک نحسش

متاسفانه خیلی زشته رفتارهای بعضیا 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️خواهر من انسانی با رتبه صد بوده خدایی رو دستش نیست ...

بخدا 🤣🤣 داره میسوزه یعنی رفته تاپیک هامو خونده ببینه رشته من چیه 😃😃انسانی واقعا بهترین رشته هست 

اگه باهوش بودی انسانی نمیرفتی که اسکول خانم

اسی بدجور سوختی🤣🤣 انشالله دوستات به یه جایگاهی برسن که تو توخوابم نمیدیدی 

جواب توهینایی که کردی هم میسپاریم به بالایی یه روز بدجور جواب میدی به حق علی

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.
2810