2777
2789
عنوان

دوستم حسابداری قبول شده خیلی فخر میفروشه

| مشاهده متن کامل بحث + 9353 بازدید | 629 پست
🤷‍♀️هی برا نداشته ها کلاس گذاشتن واقعا مسخرس

👏👏کارشون همینه کلا

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هنوزم همین حوریه بابا من کلی مشاور صحبت کردم اصلا حسابداری قبولیش به این آسونی نیست باور من همش چرت ...

تو رشتت انسانیه معلومه خیلی رشته شاخیه حسابداری برات ولی برای ما که تجربی خوندیم اون اسکل مسکلا میرن میخونن

بیا به اون خانم محترم که هی داره به من میگه حسابداری نیاوردی حرست گرفته ثابت کنمن فقط ارزوم پزشکیههه ...

انشاالله موفق باشی همون پزشکی که میخوای بشه ، ۵ ، ۶ هزار باهاش فاصله داشتی اگر واقعا خوب بخونی میاری گوشی رو بزار کنار کلا ، اصلا همین نی نی سایت مانع درس خوندنه ، من خودمم انسانی هستم

اره اونم از تجربی بخونی تراز بالا میخواد حتی گروه انسانی با رتبه ۸ هزار اومدن

دقیقا همین طوره فک کن طرف سه سال درس میخونه رتبه ۸ هزار میاد حسابداری بعد میگن آسونه 😐خدایی زور داره 

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

شما برو 4سال دیگه به حرفم میرسی وقتی که دنبال کار بودی الان حسابداری یه شغل با لول پایینه 4سال بخونی ...

ببین میگی دوستام منو ناراحت کردن ،خب این چه ربطی به رشته های دیگه داره؟؟

فقط داری توهین میکنی 

دوستات گفتن بخون  سنت ۲۰ شده اما تو با کینه و بغض اومدی تاپیک زدی که حسابداری و مدیریتو بکوبی

همش میگی سیدم به جدم واگذار میکنم 

تو که این همه دل های کاربرای سایتو شکنوندی چی؟؟خودت واگذار نمیشی ؟

واقعا حالت خوش نیس با این همه کینه داری ثابت میکنی حسودی

تو رشتت انسانیه معلومه خیلی رشته شاخیه حسابداری برات ولی برای ما که تجربی خوندیم اون اسکل مسکلا میرن ...

من انسانی هستم ولی اصلا به حسابداری علاقه ندارم 😃😃 چون حوصله شو ندارم می‌خوام حقوق بخونم اسکول ها؟؟اره یه پلشت و اسکولی مثل تو بقیه رشته ها رو مسخره می‌کنه روانی

شما اصلا سنی نداری تلاشتو کن به ارزوهات برسی با حرف بقیه خودتو نباز

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😭 

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
اصلا برای داشته ها هم کلاس گذاشتن بازم زشته 🙂

نگاه به من چی گفته توهین کرده 😃میگه تو انسانی هستی اسکولی منم الان حوابشو دادم بنظرت چنین کسی سواد داره ؟؟

اسی هم اون بی فرهنگه اگه واقعا برات کلاس میگذره هم رفتار شما واقعا درست نیست ک هنوز قبول نشدی داری بقیه رو میکوبونی بخاطر رشته در صورتی ک حق نداری.

اینجوری شک نکن خدا بهت موقعیت و رشته ای ک میخوای رو نمیده 

یکم بزرگ ببین و بزرگ باشه دلت🙂

تو رشتت انسانیه معلومه خیلی رشته شاخیه حسابداری برات ولی برای ما که تجربی خوندیم اون اسکل مسکلا میرن ...

بزار بازار کار حسابداری رو برات شرح بدم 

استخدام شرکتای خصوصي و دولتی 

شرکت در تمام آزمونهای کشوری 

ازمون اموزش و پرورش 

اگه بخونی میتونی ۲ تا جا کار کنی 

هم دانشکاه درس بدی  هم بری شرکت 

تمام ازمونای کشوری هم این رشته رو میخوان

اره تجربیم دوستام انسانی بودن

منم ۱۴۰۱ دیپلم گرفتن 

الان دوستام رفتن رشته هایی که اصلا بازار کاری نداره چه فایده ۴سال الکی بدی بخونی؟

دو سه سال تو ۷۰سال زندگیت چه تاثیری داره؟

2810