دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بیا به اون خانم محترم که هی داره به من میگه حسابداری نیاوردی حرست گرفته ثابت کنمن فقط ارزوم پزشکیههه ...
انشاالله موفق باشی همون پزشکی که میخوای بشه ، ۵ ، ۶ هزار باهاش فاصله داشتی اگر واقعا خوب بخونی میاری گوشی رو بزار کنار کلا ، اصلا همین نی نی سایت مانع درس خوندنه ، من خودمم انسانی هستم
تو رشتت انسانیه معلومه خیلی رشته شاخیه حسابداری برات ولی برای ما که تجربی خوندیم اون اسکل مسکلا میرن ...
من انسانی هستم ولی اصلا به حسابداری علاقه ندارم 😃😃 چون حوصله شو ندارم میخوام حقوق بخونم اسکول ها؟؟اره یه پلشت و اسکولی مثل تو بقیه رشته ها رو مسخره میکنه روانی
آرزو هـایــی هـَســـتَــــند بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال. تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..
شما اصلا سنی نداری تلاشتو کن به ارزوهات برسی با حرف بقیه خودتو نباز
لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😭
روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭