2777
2789
عنوان

دوستم حسابداری قبول شده خیلی فخر میفروشه

| مشاهده متن کامل بحث + 9353 بازدید | 629 پست
بگو دیگه

ماز ثبت نام کردم منظم و دقیق با اون اومدم جلو.

آزمون های ماز و قلم چی که باهم بودن هر دو هفته شرکت می کردم و عصر جمعه تحلیل می کردم.

هر شب آزمونک زیست و شیمی می گرفتم از خودم منبعش هم آزمون های سال گذشته قلم چی و گزینه دو و مدارس برتر بود

یک شب درمیان هم فیزیک و ریاضی رو می زدم

مثلا شنبه زیست شیمی و فیزیک

یکشنبه زیست و شیمی و ریاضی

هر شب ۱۰ تا مسئله شیمی از کتاب حل مسائل و ۲۰ تا عبارت درست و نادرست از کتاب درست و نادرست شیمی خیلی سبز و ۵ تا شیمی آلی از کتاب شیمی آلی خیلی سبز می زدم

دفتر نکات زیست داشتم و هرشب قبل خواب مرور می کردم

سوالات غلط آزمون هام رو یادداشت می کردم و هر ماه آخرین جمعه ماه حل می کردم اون سوالات رو

هر پنجشنبه برای دروس عمومی وقت می گذاشتم که امتحان ترمیم داشتم.

خلاصه خوبی از کارایی انجام دادم گفتم خدممتون

ایشون سواد نداره واقعا مطمئنم همین حسابداری و مدیرتم نیاورده معلومه سوخته

الان بقول خودش نفرینت میکنه با جدش

من معلم نیستم اما بارها گله داشتم  به همه چرا احترام معلما ندارید

چرا به دانشجو پزشکی حقوق نمیدن چرا به فلان شغل نمیدن هچوقت شغلی رو پایین نیوردم همیشه حرص همه شغلارو خوردم

اما ناراحت شدم به رشته ای که میخوام برم توهین کرد

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادیه.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچ فرقی ندارهحسابداری رشته ایه که اصلا براشون مهم نیست تو از کدوم دانشگاه فارغ التحصیل شدیچون حسابد ...

نه اصلا اینطور نیست مدرک رو نگاه میکنن حتی معدل دانشگاه هم نگاه میکنن 😃😃من خودم شخصا دیدم اینا همه مهمه

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

بشین تا کار پیدا کنی

🤣🤣🤣عجب  بد جور سوختیییی فعلا که شما دنبال کاری 😂

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

الان بقول خودش نفرینت میکنه با جدشمن معلم نیستم اما بارها گله داشتم به همه چرا احترام معلما نداریدچ ...

👏👏👏🌹این توهین ها رو کسایی میکنن که خودشون هیچی نمیارن میان اینجا این حرفا رو میزنن عقده هاشو نو خالی کنن

اسی دل نازک و احساساتیه الان خودش هم دچار سردرگمیه نیاز داره بقیه بهش و دلداری بدن و تشویق کنن نه ای ...

من اولش هیچی نگفتم و گذشتم ولی اینکه اومد و به رشته ها توهین کرد فهمیدم وضعش خیلی خرابه 

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.
چی داستان چیه؟

هیچی اسی دروغ گفت من تاپیک زدم دوستم فرهنگیان قبول شده 🤣🤣در حالی که من تاپیک گفتم دوستم بخاطر فرهنگیان تغییر کرده بنظرتون چرا 😂😂

استارتر تاپیکتو قفل کن

سن ۲۰ که سهله، اگه انقدر پزشکی و دندان و دارو رو دوس داری، حتی تا ۳۰ سالگی هم میتونی پشت کنکور بمونی

واقعا چیزی از دست نمیدی

اخه تحصیل تو رشته ای که دوسش نداری به چه دردی میخوره؟!

به درد اینکه به یه مشت ادم که هیچ تاثیری تو زندگیت ندارن بفهمونی که لیسانس داری؟! چه ارزشی داره اون لیسانس؟!

به خودت استرس نده اصلا

با روحیه قوی بخون. به خاطر خودت بخون نه به خاطر اینکه به بقیه بخوای ثابت کنی چیزی رو

در نهایت همه ما تنها اومدیم و تنها هم میریم

ادما رو خیلی برا خودت مهم کردی

👏👏👏🌹این توهین ها رو کسایی میکنن که خودشون هیچی نمیارن میان اینجا این حرفا رو میزنن عقده هاشو نو ...

شما برو 4سال دیگه به حرفم میرسی وقتی که دنبال کار بودی 

الان حسابداری یه شغل با لول پایینه 4سال بخونی تهش منشیه یه دکتر میشی 

2810