2777
2789
عنوان

دوستم حسابداری قبول شده خیلی فخر میفروشه

| مشاهده متن کامل بحث + 9353 بازدید | 629 پست
حسابدار با پزشک برابر نیست من از حرص تو و اون دوستای احمقم میخونم

😃😃فعلا شما همون حسابدار که به قول خودت برابر نیست و ...هست رو هم نیاوردی حتما پزشکی میاری 

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس تاپیک سرکاریه😐

؟؟تاپیک من نه؟؟نه بابا میگم اسی اینجا گفت دروغ گفتم ولی هست تاپیکم 😂😂راست گفتم اسی لو رفت

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

الان بقول خودش نفرینت میکنه با جدشمن معلم نیستم اما بارها گله داشتم به همه چرا احترام معلما نداریدچ ...

من از نفرین هایی امثال این نمیترسم تا خدا نخواد برگی از درخت نمیوفته ایشون جایگاه شغلی عزیزانمون رو پایین آوردن  باید از دل شکسته و ناامیدی که بوجود اوردن بترسن نه من

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.
تاپیک اون خانم سر کاریه نه من

🤣🤣🤣وااای خدا اصلا خوندیش ،😂😃؟پیامت هست گفتی دوستم رو مسخره کردم در حالی که اصلا تو تاپیکم چنین چیزی نیست سوختی رفتی تاپیک هامو گشتی که چی پیدا کنی برای خودت😂😂

خیلی مرسی الهی هر چی میخای همون بشه :)))))) حرفات ارومم کرد

من ۳۲ سالمه

کاملا درکت میکنم چی میگی

چیزی که دوس داری رو بخون

اصلا به خاطر حرف بقیه حتی خم به ابرو نیار

بعدا که بزرگتر شدی میفهمی منظورمو

دهن به دهن هم نذار با بقیه

راه خودتو برو❤️

؟؟تاپیک من نه؟؟نه بابا میگم اسی اینجا گفت دروغ گفتم ولی هست تاپیکم 😂😂راست گفتم اسی لو رفت

الان برو تو تموم استخدامی ها بگرد زدن استخدام منشی و حسابدار به یک منشی که به امور جسابداری وارد باشد نیازمندیم یعنی چی ؟؟؟؟؟؟ یعنی 4سال میخونی که تهش منشی بشیییییییی

استارتر قشنگم

تو جای خواهرمی

نه توهینی کردی نه حرف بدی زدی فقط هدفتو گفتی 

رفتار دوستات خیلی زشت بود نمیدونم نینی سایت چرا اینقد همه چیش عجیبه بجای اینکه به شما انگیزه بدن و همدلی کنن بات پشت اونا رو گرفتم

نباید اینجوری بات برخورد میشد عزیزم

ولی به فا..ل نیک بگیر این کامنتارو، جدی ادامه بده و تاپیکشو بزن تا همینا که دارن میمیرن از حسادت و دل‌سیاهی رشدتو ببینن و بیشتر بسوزن🌱

حالا این همه بحث میکنین

آخرشم اونی که پولدارتره همه رو میزاره تو جیبش😂

الان دیگه کی به مدرک و رشته توجه میکنه

هرکی درآمدش بیشتره موفق تره

حالا هرکسی درآمدش تو چیزای مختلف بالاست

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
2810