2777
2789
عنوان

دوستم حسابداری قبول شده خیلی فخر میفروشه

| مشاهده متن کامل بحث + 9353 بازدید | 629 پست

بچه ها کلا دارین مقایسه اشتباه انجام میدین

سریع از در تعصب وارد شدین و گارد گرفتین

مثل این می مونه: شما میگی من یه ویلای ۱۰۰۰ متری نوساز مدرن میخوام تو فرشته تهران و دارم براش پول جمع میکنم

دوستت میاد پوزخند میزنه و میگه که هه! من یه ویلای ۱۰۰ متری خریدم تو ازادی مثلا. 

بعد،شما میگی منی که میتونستم ویلایی شبیه ویلای دوستم رو بخرم و حتی بالاترش رو بخرم، ولی نخریدم و دارم پولامو جمع میکنم، دوستم چرا باید بیاد فخرفروشی کنه و پوزخند بزنه و بگه تو ویلا نداری و من دارم!

استارتر از این ناراحت شده

درکش کنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطرح نیست؟؟؟والا بخدا اینجا هر کی حسابدار ی خونده بود دانشگاه خوب بهترین جا داره کار می‌کنه چطور مطر ...

زن داداش من پیام نور خونده حسابداری ولی الان داره کار میکنه همونیم که دولتی خونده کنارش داره کار میکنه فرقی نداره 

تاپیکه خوده این خانم هانا رو ببین دوستش فرهنگیان اورده واکنشش رو ببین چیه اونوقت به من میگه جسود

دوستم فرهنگیان آورده 🤣🤣🤣وااای خدا وقتی میسوزی و میخوای چرت بگی اصلا ما کنکور ندادیم و دوستم بخاطر فرهنگیان تغییر کرده منم از بقیه پرسیدم به نظرتون چرا ؟؟؟الان این عجیبه آخی سوختی

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

از نظرش چار سال درس میخونیم بشیم منشیاره دیگ شغلشون منشیهجالبه هیچکس هم چیزی بهش نگفتنگفت چرا میاری ...

ایشون سواد نداره واقعا مطمئنم همین حسابداری و مدیرتم نیاورده معلومه سوخته

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.
زن داداش من پیام نور خونده حسابداری ولی الان داره کار میکنه همونیم که دولتی خونده کنارش داره کار میک ...

اره حتما راست میگی 😃😃😃آفرین 👏👏

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

قربونت خیال منو راحت میکنی؟

🤣🤣🤣دروغ میگه میخوای برو نگاه کن 

نه اتفاقا اسی سوخته که میگه دوتاشونم منشبم میشن اگه نمیسوخت که آرزوی موفقیت میکرد حرفاشونم به یه ورش ...

اسی دل نازک و احساساتیه الان خودش هم دچار سردرگمیه 

نیاز داره بقیه بهش و دلداری بدن و تشویق کنن نه اینکه دوستش بیاد بهشو تحقیر کنه 

جواب هاشو هم نگاه کنی میبینی خیلی ناراحت شده و نیاز به همدردی داره و الان خشمگینه  و چیز هایی که میگه ممکنه از ته دلش نباشه 🩷

تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود در انتظار خدا بودن یعنی درنیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری💚.

این رشته ها رو من رشته حساب نمیکنم نسوز گلمممممم اینهمه شیمی فیزیک نخوندم برم بشینم مدیریت و حسابداری که تهش همون منشی بودنه رو بخونم :)))) اوکی؟؟

چه ربطی داره تو دانشگاه آزاد هست تو دانشگاه آزاد هم پزشکی هست 😂می‌دونم با کنکور ولی خب حسابداری خدا ...

هیچ فرقی نداره

حسابداری رشته ایه که اصلا براشون مهم نیست تو از کدوم دانشگاه فارغ التحصیل شدی

چون حسابداری رو به صورت بیسیک توی دانشگاه)چه سراسری و چه ازاد) یاد میگیری ولی اصل کار کجاست؟ اصل کار دوره دیدن تو اموزشگاهای آزاد و اپدیت کردن خودته

موقع استخدام حسابداری به کاربلد بودنت نگا میکنن 

خدا نسل شماهارا منقرض کنه عزیزم که رشته های بقیه رو پایین میاری وجود شما وجودتون تو جامعه سمه

آره واقعا خدا نسل مارو منقرض کنه

و همچنین خدا نسل اونایی که میان با دانشگاه قبول شدنشون اونایی که دانشگاه نرفتن رو تحقیر و مسخره میکنن هم منقرض کنه

چه اصراری دارید بر برابری رشته ها؟

اون کنکوری که پزشکی قبول میشه فکر میکنید با اونی که هر رشته دیگه ای قبول میشه یکسان زحمت کشیدن؟یکسان وقت گذاشتن؟یکسان بی خوابی کشیدن؟

یا اون پزشکی که ۷ سال درس سنگیننن خونده و دو سالم به اجبار رفته طرح مناطق محروم و دور افتاده یکیه با اونی که یه لیسانی عادی توی یه رشته عادی گرفته؟که طرح هم نداره!

برابرن اینا؟؟!!برابره کسی که جون مردم رو نجات میده با کسی که حتی بازار کارش هم تضمین شده نیست؟

👏👏کاملا درسته اصلا سواد ندارن موندم از کی حسابداری راحت شده ؟؟ 😂😂بخدا اینایی که تو آزاد هستن و پیام نور خیلی کم کار پیدا میشه اونم حقوق کم وقتی میگم حسابداری یعنی دانشگاه روزانه دولتی با بهترین حقوق 

2810