2777
2789
عنوان

دوستم حسابداری قبول شده خیلی فخر میفروشه

| مشاهده متن کامل بحث + 9353 بازدید | 629 پست
من حسودی نمیکنم به خدا به قران اگه حسودی کنم من پرستاری میاوردم فرهنگیان میاوردم ولی نزدم ولی اون نی ...

اسی تاپیکتو قفل میکنی داره دعوا میشه😂😂🤦‍♀️

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
از نظرش چار سال درس میخونیم بشیم منشیاره دیگ شغلشون منشیهجالبه هیچکس هم چیزی بهش نگفتنگفت چرا میاری ...

بخدا که هیچی حالیش نیست حسابداری من آنقدر میشناسم طرف آنقدر حقوقش زیاده بخدا داره پول پارو می‌کنه تو شرکت اینا اصلا سواد ندارن😂😂

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم حسابداری با سوابق هم میرن😁

کار نیست 😃😃مدرک رو نگاه میکنن 

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

حسابداری رشته ایه که دانشگاه آزاد، بدون کنکور برمیدارهایا پزشکی رو میشه بدون کنکور رفت؟

چه ربطی داره تو دانشگاه آزاد هست تو دانشگاه آزاد هم پزشکی هست 😂می‌دونم با کنکور ولی خب حسابداری خدایی دولتی خیلی سخته قبول شی آنقدر باید ریاضی بالا بزنی ولی درآمدش عالیه برای اونا که دولتی خوندن روزانه کاش یکم اطلاعاتتون رو بالا ببرید

بخدا که هیچی حالیش نیست حسابداری من آنقدر میشناسم طرف آنقدر حقوقش زیاده بخدا داره پول پارو می‌کنه تو ...

کار ندارم خوبه یا بد من تعصب ندارم رو چیزی

فقط موندم چرا میکوبن یه چیزو

که خودشون رو ببرن بالا

این غرور و تکبر از کجا میاد

نه به باره ن به دار فعلا

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادیه.
چه ربطی داره تو دانشگاه آزاد هست تو دانشگاه آزاد هم پزشکی هست 😂می‌دونم با کنکور ولی خب حسابداری خدا ...

عزیزم راستش برای استخدام دانشگاه مطرح نیست برای مهاجرت مطرح نیست چه برسه به استخدام

تو سایت دیوار بزن حسابدار همه رو زده از دیپلم

خب شما تو دیوار میشناسید 🤣🤣🤣سطح سواد میگم الان واای خدا من دارم میگم خودم دیدم تو آشنا طرف حسابدار بخدا آنقدر حقوق داره ولی دانشگاه دولتی درس خونده شما میای میگی برن تو دیوار اون که حقوق ندارع چون کنکور نداده ،😃😃

کار نیست 😃😃مدرک رو نگاه میکنن

من ۱۲ انسانی هستم بعد یه دختره تو کلاسمون هست درسش عالیه خیلی معدل بالای۱۹/۳۰ بگذریم بعد این سالهای قبل یعنی دهم و یازدهم حجابش معمولی بود یعنی موهاش یه وری میزد ولی معقنه اش جلو بود خوب بود. حالا من کاری به این قضیه ندارم اصلا دارم میگم که کامل متو جه بشید قبلا چجوری بود امسال بخدا معقنه  اش جلو ی چشماش هست چادر هم صبح ها می پوشه میاد و میره😂😂واقعا به نظرتون فرهنگیان رفتن آنقدر ارزش داره من خودم علاقه ندارم ولی قصد توهین هم ندارم کلی میگم این که آدم خودش پوشش و اعتقادش رو در این حد تغییر بده بخاطر فرهنگیان 😐😂 من اول نمی‌دونستم قضیه چیه تا این که دبیر عربی گفت تو اینستا آیدی تون رو چک میکننن نمی‌دونم پرسش از مدرسه در مورد شما و حجاب و روابط و عکس های اپ های مختلف برای پروف و... فهمیدم بله بخاطر اینه 

این تایپکه شما نیست شما خودت داشتی از حسودی میترکیدی که دوستت فرهنگیان اورده :))))))))))

تو هر رشته ای افرادی هستن که تونستن از طریقش

شاغل بشن و موفق بشن. بابای منم مدیریت خونده بود

برای آزمون سردفتری خوند و قبول شد و دفتر زد

درآمدشم بالاست با اینکه فقط تا لیسانس خونده

حالا بعضیا هستن که با فوق لیسانسم شغل ندارن

بر طبق این چیزا نمیشه روی رشته‌ها ارزش گذاری کرد

هرکسی برای رشتش وقت میزاره و تلاش میکنه

هر کدوم در جایگاه خودشون ارزشمندن

برای علاقت تلاش کن و بهش برس

با بقیه کاری نداشته باش

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
عزیزم راستش برای استخدام دانشگاه مطرح نیست برای مهاجرت مطرح نیست چه برسه به استخدام

تاپیکه خوده این خانم هانا رو ببین دوستش فرهنگیان اورده واکنشش رو ببین چیه اونوقت به من میگه جسود

مطرح نیست؟؟؟والا بخدا اینجا هر کی حسابدار ی خونده بود دانشگاه خوب بهترین جا داره کار می‌کنه چطور مطرح نیست من خودم کلی مشاور رفتم صحبت کردم اتفاقا خیلی بازار کارش خوبه 😂😂

2810