2777
2789
عنوان

دوستم حسابداری قبول شده خیلی فخر میفروشه

| مشاهده متن کامل بحث + 9353 بازدید | 629 پست
حسابداری رو منم میتونستم بزنم مدیریت بازرگانیم میتونستم بزنم منتها اصلا نگاهم بهشون نکردم من فقط هدف ...

خب پس هدفت رو دنبال کن و به کی و چی اصلا توجه نکن توجهت فقط و فقط به هدفت باشه که بهش برسی🧡

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب دلشو سوزوندن دیگه اگه کنکوری باشی حتما درک میکنی

کنکوری نیستم ولی یه زمان ماهم این دورانو گذروندیم 

اگه انقد به توانایی هات اعتماد داشته باشی که یه حسابدار و بخوای برای کارای مالی مطبت استخدام کنی و دوست دیگه ات رو به عنوان منشی قطعا نباید بهشون و جایگاهشون حسادت کنی 

میگفتی واااای خدا رو شکر من نزدم چون اگه قبول نمیشدی عذاب وجدان میگرفتم 

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ
اونکیه بدجور سوخته دوستاشن تجربه ثابت کرده کسی که بقیه رو بالاتر میبینه شروع به تحقیر میکنه اسی بیچا ...

نه اتفاقا اسی سوخته که میگه دوتاشونم منشبم میشن اگه نمیسوخت که آرزوی موفقیت میکرد حرفاشونم به یه ورش هم نبود

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.

عزیزم هر رشته ای علاقه داشته باشی همون رشته بهترینه 

همه شغلا سختی خودشونو دارن 

ولی متاسفانه ما تو جامعه ای هستیم که مردم منتظرن بقیه رو بکوبن 

یکی قبول بشه می کوبن یکی نشه 

خلاصه زندگی خودتو بکن و برای چیزی که دوست داری تلاش کن

8سالته...هفته اخر اسفنده...ساعت 10 صبح زیر پتوی گرم بیدار میشی هوا هنوز تاریکه میری پشت پنجره رو نگاه می کنی می بینی داره بارون میاد... پنجره رو باز می کنی بوی نم بارون تمام وجودتو پر میکنه... چند قطره بارون به صورتت می خوره... بوی غذای مورد علاقت کل خونه رو گرفته... زندگی هنوز زیباست ☘
عجبا میگم من حتی پیراپزشکی ها رو هم نزدمممم حسابداری که دیگه الان دارن با دیپلمم میگیرن

بله صددرصد شما درست میگید 🤣🤣وااای خدا سواد رو برم حسابداری با دیپلم ؟؟امکان ندارع کار پیدا شه برای طرف مطمعنی اصلا از رشته ها چیزی حالیت هست ،😂😂🤲حسابداری دانشگاه دولتی فقط بله شما پیرا رو هم نزنید ما هم باور کردیم 

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

تو تجربی 😂😂حسابداری تو همه رشته ها خوبه تو تجربی هم خیلی رقابت هست فکر کردی حسابداری آسونه آوردنش

از نظرش چار سال درس میخونیم بشیم منشی

اره دیگ شغلشون منشیه

جالبه هیچکس هم چیزی بهش نگفت

نگفت چرا میاری پایین یه چیزو

بعد چون من گفتم عمر مهمه گفتن جهان سومی

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادیه.
کنکوری نیستم ولی یه زمان ماهم این دورانو گذروندیم اگه انقد به توانایی هات اعتماد داشته باشی که یه حس ...

نه حسادت نکرده ببینید تو این شرایط ادم به زحمتای گذشته و شب بیداری هاش هی فکر میکنه باعث میشه هی دل نازک تر بشه طوری که حتی اگه یه حرف عادیم بزنن درباره کنکور حالش بد شه 

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
اونکیه بدجور سوخته دوستاشن تجربه ثابت کرده کسی که بقیه رو بالاتر میبینه شروع به تحقیر میکنه اسی بیچا ...

من حسودی نمیکنم به خدا به قران اگه حسودی کنم من پرستاری میاوردم فرهنگیان میاوردم ولی نزدم 

ولی اون نیش خندی که زد حالم بد شد 

2810