دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اگه انقد به توانایی هات اعتماد داشته باشی که یه حسابدار و بخوای برای کارای مالی مطبت استخدام کنی و دوست دیگه ات رو به عنوان منشی قطعا نباید بهشون و جایگاهشون حسادت کنی
اونکیه بدجور سوخته دوستاشن تجربه ثابت کرده کسی که بقیه رو بالاتر میبینه شروع به تحقیر میکنه اسی بیچا ...
نه اتفاقا اسی سوخته که میگه دوتاشونم منشبم میشن اگه نمیسوخت که آرزوی موفقیت میکرد حرفاشونم به یه ورش هم نبود
قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂 الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.
عزیزم هر رشته ای علاقه داشته باشی همون رشته بهترینه
همه شغلا سختی خودشونو دارن
ولی متاسفانه ما تو جامعه ای هستیم که مردم منتظرن بقیه رو بکوبن
یکی قبول بشه می کوبن یکی نشه
خلاصه زندگی خودتو بکن و برای چیزی که دوست داری تلاش کن
8سالته...هفته اخر اسفنده...ساعت 10 صبح زیر پتوی گرم بیدار میشی هوا هنوز تاریکه میری پشت پنجره رو نگاه می کنی می بینی داره بارون میاد... پنجره رو باز می کنی بوی نم بارون تمام وجودتو پر میکنه... چند قطره بارون به صورتت می خوره... بوی غذای مورد علاقت کل خونه رو گرفته... زندگی هنوز زیباست ☘
عجبا میگم من حتی پیراپزشکی ها رو هم نزدمممم حسابداری که دیگه الان دارن با دیپلمم میگیرن
بله صددرصد شما درست میگید 🤣🤣وااای خدا سواد رو برم حسابداری با دیپلم ؟؟امکان ندارع کار پیدا شه برای طرف مطمعنی اصلا از رشته ها چیزی حالیت هست ،😂😂🤲حسابداری دانشگاه دولتی فقط بله شما پیرا رو هم نزنید ما هم باور کردیم
آرزو هـایــی هـَســـتَــــند بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال. تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..
کنکوری نیستم ولی یه زمان ماهم این دورانو گذروندیم اگه انقد به توانایی هات اعتماد داشته باشی که یه حس ...
نه حسادت نکرده ببینید تو این شرایط ادم به زحمتای گذشته و شب بیداری هاش هی فکر میکنه باعث میشه هی دل نازک تر بشه طوری که حتی اگه یه حرف عادیم بزنن درباره کنکور حالش بد شه
ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔