2777
2789
عنوان

دوستم حسابداری قبول شده خیلی فخر میفروشه

| مشاهده متن کامل بحث + 9353 بازدید | 629 پست
اره خیلی خوبه من دوتا دختر خاله هام حسابداری خوندن تو شرکت کار میکنن حقوقشون خیلی بالاس در ضمن برای ...

عزیزززززززم اون برای رشته انسانیه که خیلی بالاهعه حسابداری حسابداری توی تجربی یعنی افتضاح

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزززززززم اون برای رشته انسانیه که خیلی بالاهعه حسابداری حسابداری توی تجربی یعنی افتضاح

تو تجربی 😂😂حسابداری تو همه رشته ها خوبه تو تجربی هم خیلی رقابت هست فکر کردی حسابداری آسونه آوردنش 

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

استارتر بدجور سوختیا🤣

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.
تو تجربی 😂😂حسابداری تو همه رشته ها خوبه تو تجربی هم خیلی رقابت هست فکر کردی حسابداری آسونه آوردنش

عجبا میگم من حتی پیراپزشکی ها رو هم نزدمممم حسابداری که دیگه الان دارن با دیپلمم میگیرن 

استارتر بدجور سوختیا🤣

اونکیه بدجور سوخته دوستاشن تجربه ثابت کرده کسی که بقیه رو بالاتر میبینه شروع به تحقیر میکنه 

اسی بیچاره از دلنازکیشه

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
👌

👏👏 خودشون هم هیچی نیستن فقط بلدن از حسودی و عقده هاشون راجب رشته بقیه نظر بدن اگه میتونستن یه کاری برای خودشون میکردن

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

حسابداری رشته ایه که دانشگاه آزاد، بدون کنکور برمیداره

ایا پزشکی رو میشه بدون کنکور رفت؟

2810