2777
2789
عنوان

وضعیت مالی این آقا چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 42 پست
از زندگیش راضی نیست این آقا ولی میگه شرایط طلاق نداره حالا منظور اینه که بیشتر بهانه اش مالی هست یا ...

راضی نیست و شرایط طلاق نداره این فقط دنبال هوا و هوسه واقعا کسی که زنو زندگیشو ول کنه و بره سراغ یکی دیگه بیشرفه چجوری میتونید بهش اعتماد کنید کسی که به زنش وفادار نیست مطمعن باشه فردا تورو هم رها می‌کنه

کاربری دست دو نفره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راضی نیست و شرایط طلاق نداره این فقط دنبال هوا و هوسه واقعا کسی که زنو زندگیشو ول کنه و بره سراغ یکی ...

آخه کاملا سنتی ازدواج کرده رفتن براش از یه خانواده مذهبی خواستگاری سریع عقد و ازدواج و زندگی و بچه نتونسته عشق قبلیش رو فراموش کنه 

💙❤️🤍

آخه کاملا سنتی ازدواج کرده رفتن براش از یه خانواده مذهبی خواستگاری سریع عقد و ازدواج و زندگی و بچه ن ...

اگه ناراضی بود یه کلمه می‌تونست بگه نمیخوام و تمام اینا همش بهانه س اون خانوم هم آقا رو بلاک کنه نه اینکه بشه نفر سوم یه رابطه 

کاربری دست دو نفره 
اگه ناراضی بود یه کلمه می‌تونست بگه نمیخوام و تمام اینا همش بهانه س اون خانوم هم آقا رو بلاک کنه نه ...

به نظرت حسش به زنش چیه؟ بخاطر بچه هاست یا اکر عاشق نیست حداقل دوستش داره؟

💙❤️🤍

به نظرت حسش به زنش چیه؟ بخاطر بچه هاست یا اکر عاشق نیست حداقل دوستش داره؟

اصلا به این فکر نکن که دوسش نداره و به خاطر بچه هست مردی که تعلقی به زن و زندگیش نداشته باشه حاضره کل پول و اموالش بره ولی با کسی که دوسش داره بمونه شک نکن دوسش داره قراش ماشین خریده که زنش راحت باشه اگه دوسش نداشت ماشین برا چش بود 

کاربری دست دو نفره 
اصلا به این فکر نکن که دوسش نداره و به خاطر بچه هست مردی که تعلقی به زن و زندگیش نداشته باشه حاضره ک ...

مرسی پس به نظرت اینکه زن و زندگیش رو دوست داره براشون تلاش میکنه چرا بر میگرده به عشق ۱۰ سال قبل یه دفعه این کارش چه معنی میده؟

💙❤️🤍

مرسی پس به نظرت اینکه زن و زندگیش رو دوست داره براشون تلاش میکنه چرا بر میگرده به عشق ۱۰ سال قبل یه ...

من متوجه شدم.شما از اینکه کسی که قبلا هم حسی بهش داشتی،الان اومده سمتت،یه حس خوب. و خوشحالی و برد میکنی.

اما از این مرد حداقل تا قبل طلاق برات شوهر در نمیاد

این آدم زن و زندگیشو دوست داره ولی تا متاهل نباشی اینو متوجه نمیشی که تقریبا مردها به همه ی زن ها غیر از زن خودشون علاقمندند متاسفانه

این نشون میده این مرد چقدر نامردی داره در حق زنش می‌کنه و شمارو هدف سهل الوصولی میبینن و میخواد باهات وقت بگذرونن.ترجیحا جنسی

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.