2777
2789
عنوان

وضعیت مالی این آقا چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من نه مجردم فقط میخواهم بدونم این آقا میتونه بهانه مالی برای طلاق نگرفتن بیاره

معمولا وقتی یه « خانم » میخواد طلاق بگیره 

بهانه مالی میاره 

نه مرد ! 

منظورتون رو واضح تر توضیح بدید 

معمولا وقتی یه « خانم » میخواد طلاق بگیره بهانه مالی میاره نه مرد ! منظورتون رو واضح تر توضیح بدید

از زندگیش راضی نیست این آقا ولی میگه شرایط طلاق نداره حالا منظور اینه که بیشتر بهانه اش مالی هست یا چیز دیگه؟

💙❤️🤍

من نه مجردم فقط میخواهم بدونم این آقا میتونه بهانه مالی برای طلاق نگرفتن بیاره

اره ميتونه بگه ندارم مهريه بدم ك طلاقش بدم ولي دوستش ندارم تو رو دوست دارم بيا باهات وقت بگذرونم

خودت معطلش نكن گولت ميزنه

چیبگم ولی خواهرانه میگم اگه قرار باشه طلاق بده نزار بخاطر تو بده

همو قبل ازدواجش میشناختیم بعدا کات کردیم رفت ازدواج کرد ولی میگه همه این سالها عشقش من بودم 

💙❤️🤍

از زندگیش راضی نیست این آقا ولی میگه شرایط طلاق نداره حالا منظور اینه که بیشتر بهانه اش مالی هست یا ...

هیچی 

داره به زن دومی غیر مستقیم میگه نمی خوام باهات ازدواج کنم 

اما میخوام باهات باشم در چه حدش هم خدا داند !

اگه نفر دوم خودتی ازش فاصله بگیر 

یه مرد هرزه 

من خب میشناختمش روحیاتش تا حدودی دستم هست اون زمان شرایط با هم بودن نداشتیم ولی الان هم شوکه شدم که ...

اگه شرایط باهم بودن نبود اره ولی اگه با بهانه ولت کرد الان اصلا باور نکن

اگه شرایط باهم بودن نبود اره ولی اگه با بهانه ولت کرد الان اصلا باور نکن

اون موقع خودش دوست دختر داشت وقت آشنایی ما برای هم با هم دوست معمولی بودیم چند سال بعد من با یکی آشنا شدم کلا باهاش کات کردم خبر شدم با یکی دیگه نامزد کرده بعد منم که رابطه ام کات شد بهش پیام دادم تبریک بگم نامزدیش گفت بهم خورده باز منم درگیر یکی دو‌ مورد خواستگار سنتی شدم دیگه کلا بیخبر بودیم الان فهمیدم ازدواج کرده حالا برگشته میگه همیشه عاشقم بوده این سالها 

💙❤️🤍