2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سر یه موضوع با شوهرم بحث داشتیم اینم بگم شوهرم تو هر کاری فقط خونوادشو قبول داره و من و اصلا؛اونشب خونه خواهرش بودیم یه دلمه پخته بود با یه برنج که واقعا نمیشد خورد چند نفر کشیدن ولی نخوردن بعد شوهرم میگف برو ازشون سوال کن چیزی که بلد نیستی منم گفتم آره باید برم بپرسم چطور انقدر بدمزه درست میکنین و غذای اونشبو گفتم. جوش اورد گفت غلط کردی راجب دستپخت خواهرم حرف میزنی و ازین حرفا بعدش گفت خونوادم انقدر باهات خوبن و احترام میزارن منم گفتم خودت شاهد بودی بارها بی احترامی کردن و من بازم بی احترامی نکردم. اینم بگم خیلی بها دادم به خونوادش. البته مشکل من تو بحث شوهرم بود نه خونوادش در اصل... 

بعد یه جریانی پیش اومده بود دو سال پیش جاریم یه حرفی زده بود واسه خواهر شوهر مطلقم که خاستگار اومده بود جاریم به خونواده خاستگارش گفته بود این هر روز صیغه یکی میشه اینو نگیرین

و ازون طرف من که 4 سال خواهر شوهرم انقدر عذابم داده بود که زندگیمو زهر مار کرده بود واسم من به اونا گفتم خواهرشوهرم یدونست انقدر خوبه و کلی تعریف گفتم به هر حال زشته غیبت کنم

امشب به شوهرم میگم 4 سال شاهد اذیت های خواهرت بودی و خودتم پا به پاش اذیتم کردی یذره رو من تعصب نداشتی انقدر رو خونوادت تعصب داری که دستپخت بدشونم  گفتم منو جر دادی. میگه خواهرم دلیل داشته واسه کاراش خواهرم از رو اول تو رو نپسندید میگفت زشته قیافش اینو نگیر ولی من گرفتمت خواهرم بخاطر قیافه زشتت اینطور بود. حق داشته من برادرش بودم