2777
2789
عنوان

به نظرتون این مادرشوهر دخالت کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1139 بازدید | 46 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رفتم تشک بگیرم مادرشوهرمم اومده بود یهو اومد داخل گفت تشک من کدومه؟ دست گذاشت روی تشک های من گفتی ای ...

به مادرت بگو همراهت بیاد و نذاره اینطور رفتار کنن یعنی سوارت میشن هر چند احساس میکنم سوارت شدن و شوهرت هم معلومه یه آدم که فقط گوشش تو دست مادرت نذار اول زندگی اینقدر بی ارزشت کنه و سعی کن برای جشن و خرج لباست و زندگی روزمره به مرد این شکلی کوتاه نیای تا قدرت رو بدونه اینطور بیشتر ازت حساب میبره من ۱۰ سال ازدواج کردم مردها خوب خوبش به قول مادر بزرگم پدرسگن و زنو نوکر خودشون میبینن

سلام در اینکه ایشون دخالت می‌کنه و همسرتون هم هنوز نتوانسته اوضاع رو مدیریت کنه شکی نیست ..اما سوال اصلی اینه پس نقش خودتون و خانواده اتون در اینکه برای خودتون حد و مرز بزارید کجاست ؟چی شد که خودت و خانواده ات قبول کردید این همه دخالت رو ...متاسفانه این که همش تکرار می‌کنی من مجبورم ۱۵ متری بگیرم .انگار خودت هم قبول کردی ۱۵ متری بگیری .اما در صورتی این کار اشتباه .آقای داماد به نظر خانواده اش ۱۵ متری خریده بدون اینکه با هم سر متراژ به توافق برسید .شما هم ۱۲ متری بخر بدون اینکه با خانواده داماد سر متراژ به توافق برسید ..اصلا بی احترامی نکن دعوا هم نگیر اما کمی از خودت اقتدار نشون بده و خودت و خانواده ات رو مجبور نکن که جوری رفتار کنید که دوست ندارید ..بیخبر برید خرید کنید و اگر هم داماد و خانواده اش گله کردن بگو متاسفانه شما اول بدون اینکه به توافق برسیم سر چند متری بودن فرش خرید کردید ..اگر ناراحتید فرش رو تغییر بدید همون ۱۲ متری بخرید ..اما اصلااااا بی احترامی و دعوا نکن که آدم بده شما و خانواده اتون میشید ..موفق باشید .

اون تاپیک اون همه راهنماییت کردن😐

شما مجبور نیستی بله قربان گو باشی و کارایی که ایشون میگه رو انجام بدی .

هر کاری که طبق خواسته و سلیقه خودت انجام بده بدون بی احترامی.

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂
اون تاپیک اون همه راهنماییت کردن😐شما مجبور نیستی بله قربان گو باشی و کارایی که ایشون میگه رو انجام ...

دقیقا. عروس ما بی احترامی نمیکنه اما هر کاری دلش میخواد میکنه. ما هم میگیم زندگی خودشه اختیارشو داره. تازه با اینکه پولشو بابام میده.

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.

والله ما ک جواب ازمایش فرداش دادن

بعد  جسارتن مگه کور یا کچل  بودی یا قحطی شوهره 

ادم مجرد  باشه ‌بهتره  تا  یا این قوم ‌عجوج مجوج وسلط کنه پن  یودم ن خودم  ن خانواده ام ‌نمیذاشتن  فقد کنیم  گرده ‌بودمم  جدا میشدم شوهرت  ی بچه ننه  .... هسش

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم