2777
2789
عنوان

به نظرتون این مادرشوهر دخالت کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1139 بازدید | 46 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مقصر خودت و مادرت بودین تو باید میگفتی پدرم کس و کارم باید باشن باید با بابام مشورت کنین. چه هولی بود 

باباتم الان پیش خودش میگه مادر و دختر برا خودشون میبرن و میدوزن 

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏

بهت قبلا گفتم شاید از حرفم ناراحت بشی ولی بخدا مثل خواهرم دارم بهت میگم.خیلی کوتاه اومدی اصلا طوری با شوهرت و خانوادش رفتار میکنی انگار رو دست پدرت مونده بودی.خانواده شوهر تو از رفتار شما سواستفاده میکنن نمیگن اینا از با خانواده بودنشو با ما راه میان میگن حتما ی مشکلی دارن

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
اون تاپیک اون همه راهنماییت کردن😐شما مجبور نیستی بله قربان گو باشی و کارایی که ایشون میگه رو انجام ...

درسته عزیزم اون تاپیک فقط در مورد فرش بود اما دلم از دستشون از اول پره تا حالا 

همسرم ۳۷ ساله منم ۳۳

ببخشید اما اصلا باور نمیکنم. الان دخترای 20 ساله از شما زرنگترن. یعنی شما انقدر خامی؟ حداقل برو با مشاور مشورت کن. خیلی بده تو این دوره زمونه آدم انقدر بی تجربه باشه

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.

نمیخوام قضاوت کنم. شاید دلایل خودتو داشتی که تن به این ازدواج دادی و محکم واینستادی پای خواستت. حتی همون موقع که با چادر مشکی بردتت محضر هم فرصت مقابله یا کنسل کردن این وصلت داشتی. 

اینا از اول خودشون رو همه جوره نشون دادن. شما دو تا راه داری، یا اینکه تو روشون وایسی و طبق شرایط خودت و خانوادت پیش بری تا بعدا دست از سرت بردارن

یا اینکه سرتو بندازی پایین و تن بدی به این همه اذیت.

ببین از همین عقد هر کاری دلت میخواد انجام بده. اگر آدمای ناجوری باشن که خب خودشونو نشون میدن. اگرم نه باهات کنار میان. اما از الان نزار برات تعیین تکلیف کنن.

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.

مگه نگفتن بزار خانواده ها تصمیم بگیرن؟؟

مادرتون یا پدرتون زنگ بزنن مادرش بگن خودمون فرش انتخاب کردیم و پسندیدیگ و بیعانه هم دادیم

والسلام

قرار نیست هرچی بگن قبول کتید

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

عزیزم همسرت که ۳۷ ساله اس چشمش به دهن مادرشه ‌.   شما هم خیلی ساده این. فکر کردم ۱۸ . ۱۹ ساله ای

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂
همسرم ۳۷ ساله منم ۳۳

عزیزم این مرد مرد زندگی نیست.همینکه تو این سن یه دره ایتقلال مالی و فکری نداره و مادرش برا همه چی تصمیم میگیره ...با اینا موهات سفید میشه کاش بی خیالش میشدی

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤

ببین دوران عقد برای همین شناخت پیدا کردنه ...همسرت تو سن ۳۷ سالگی هنوز نمیدونه قرا ه کی عروسی یره و منتظره مادرش براش زمان تعیین کنه!! تو رو خدا بیشتر فکر کن و برو با مشاور صحبت کن ...

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤