2777
2789
عنوان

مادرشوهرم خیلی مقتدره با شوهرم سر فرش خریدن بحثمون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 13294 بازدید | 284 پست
اون خواسته خرید خودشو کرده باشه بقیش به خودش مربوطه شماهم به خودتون مربوطه چی میخرید، طرحم که مورد پ ...

در مورد اینکه چه اندازه بگیریم من شب قبلش با شوهرم صحبت کردم و گفتم اگر قراره ما دو تا ۱۵ متری بگیریم هزینه ش واسه خونوادم زیاده ولی دو تا ۱۲ متری اشکالی نداره. شوهرم گفت تو به اینکارا چیکار داری صبر کن خود خونواده ها با هم صحبت میکنن ولی حالا رفتن خودشون ۱۵ متری گرفتن و منم مجبورم دو تا ۱۵ متر بگیرم

اون خواسته خرید خودشو کرده باشه بقیش به خودش مربوطه شماهم به خودتون مربوطه چی میخرید، طرحم که مورد پ ...

ایشون میخواست ۱۲ متری بخره اونا ۱۵ برداشتن بابت این ناراحتن چون میگه منم باید ۱۵ بگیرم برامون زیاد میفته مادرم باید طلاش و بفروشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا ی کاری کن فرش نگیر بگو خونتو فرش کن 😐😐😐😐

عصبی شدم اصلا دلم نمیخواد جهاز بگیرم وای دختر بدی جهازممم بدی 

منم همه جی با ماعه فقط تی وی گرفتع نامزدم 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
خوشبخت باشین عزیزم مهم همسر آدمه وگرنه از خانواده شوهر توقعی نیسن

مرسی عزیزم اون که آره توقعی نیست اما ببین خونواده شوهر من خیلی پولدارن فقط ماشین پدرشوهرم ۷یا۸ملیارد قیمتشه دیگ ویلا و زندگیشون ب کنار اما ی بار ی کادو درست درمون نیوردن نه برا دخترم نه من نه شوهرم خیلی خسیسن خیلی خساست خیلی بده برا همین ب اسی گفتم خسیس بازی در نیارین شاید باورت نشه اما من واقعا ازشون متنفر شدم دیگ خیلی ازشون بدم میاد اجر و قربشون پیشم از بین رفته و واقعا دیگ دوست ندارم باهاشون رفت و آمدی داشته باشم حتی همسرمم وقتی گدا بازی مامان و باباشو میبینه ازشون بدش اومده آخه یکی نداره میگی ایراد نداره اما وقتی میبینی یکی داره اینجوریه حالت ازش بهم میخوره 🤮

در مورد اینکه چه اندازه بگیریم من شب قبلش با شوهرم صحبت کردم و گفتم اگر قراره ما دو تا ۱۵ متری بگیری ...

چرا محبور باشی یه پونزده متری بگیر وظیفه شوهرته فرش کنه خونشو

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است

مرسی عزیزم اون که آره توقعی نیست اما ببین خونواده شوهر من خیلی پولدارن فقط ماشین پدرشوهرم ۷یا۸ملیارد ...

آره درک میکنم چی میگی منم خواهرم خانواده ه‍مسرش فوق العاده خسیس بودن به خاطر اختلافات و دخالتا جدا شد همیشه مامان بزرگم نصیحتش میکرد میگفت تو قبر نمیخوان ببرن با خودشون ببرن که فکر کن کارگرتن دارن برات جمع میکنن🤣😂

در مورد اینکه چه اندازه بگیریم من شب قبلش با شوهرم صحبت کردم و گفتم اگر قراره ما دو تا ۱۵ متری بگیری ...

عزیزم اصلا مجبور نیستید، شما هر چی صلاح میدونی بگیر. جهیزیه مال دختره خودش باید تصمیم بگیره چی بگیره به نسبت قدرت خریدوسلیقه و خونه ای که از طرف آقا تهیه میشه. مگر اینکه رسم اینو دارید که خانواده همسر باید ازتون بابت جهیزیه تشکر کنن پس اجازهٔ نظر دادن هم باید داشته باشن. در کل به نظر من و اطرافیانم جهیزیه مال دختره خودش انتخاب میکنه خودش صلاح میبینه و خودش هم استفاده میکنه به کسی مربوط نیست. 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺
ببین عزیزم همون طرح رو خودم پسند کرده بودم اما بابت ابعاد و اندازش قرار بود خونواده ها مشورت کنن ولی ...

آخ عزیزم الان بهت بگم تو با این آدم چالش خواهی داشت از الان رو حق و حقوقت هر جور صلاح میدونی یکم جدی تر باش اگه شوهرت تو زندگی پشتت نباشه اینا اذیتت میکنن نذاری تو زندگیت دخالت کنن دیدی شوهرت میخاد پشت اونا باشه و اذیت شی اصلا فکر بچه نکن مگر اینکه ببینی زندگیت خوبه و بچت اذیت نمیشه سر کلی بحث و دعوا

آره درک میکنم چی میگی منم خواهرم خانواده ه‍مسرش فوق العاده خسیس بودن به خاطر اختلافات و دخالتا جدا ش ...

دقیقا منم مامانم و دوستم همینو میگن بهم بمیرن همه میرسه ب شما اما خب تو زنده بودنشون خاطره خوبی برای عروس و بچه نذاشتن متاسفانه حتی شوهرمم میگه بابام پولدار بود اما اینقدر خساست میکرد ک من نمیخوام برا بچم اینجوری باشم چون ی سری چیزا از بچگیم از دلم نرفته 🥲