2777
2789
عنوان

لعنت ب هرچی پدر مادر ک بعد جدایی و طلاق دوباره ازدواج میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 26 پست
ازدواج مجدد بعد جدایی حق هرقدر و مادریهاین بیعرضگی مرد بود که ثابت شد نه ازدواج اول تونست برای بچش پ ...

عزیزم اخه کدوم شوهر نن و زن بابایی خوب بوده؟؟؟ی چیز واضح و مشخصه طرف بد ازدواج چشم دیدن اون بچه رو نداره تو ی بار میای اون بچه رو با طلاقت نابود میکنی بد با ازدواجت با خاک یکسانش میکنی فقط چون حقته؟؟؟اون بچه هم حقشه پدرمادرش باهم باشن پس حق اون چی میشه مفهموم مادری و پدری این نیست مگه اون پدر میدونسته این زنیکه بچشو اذیت میکنه همه فکر میکنن دارن کار درستی میکنن درضمن هرچقدر هم اون زن بابا خوب باشه بچه مجبوره پدرشو همیشه با یکی دیگه شریک باشع خب چرا؟؟

عزیزم اخه کدوم شوهر نن و زن بابایی خوب بوده؟؟؟ی چیز واضح و مشخصه طرف بد ازدواج چشم دیدن اون بچه رو ن ...

ببین فامیل من پدر رهاش کرد 

مادرش ازدواج گرد 

پدر که کلا قید بچه زد حتی نه عروسی دخترش رفت نه بچه دار شدنش دید 

ولی ناپدری و بچه های شیر پاک خورده اش واسه این دختر سنگ تموم گذاشتن انگار دردونه خونشون بود بزرگ شد عروس شد مادر شد همه کار براش کردن 

نا مادری هم دیدم از مادر بهتر 

مادر بچه رها کرد رفت دبی ولی نامادری بچه رو تو پر قو بزرگ کرد حامی بود الان بچه پزشک موفقه

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان میخورنت اینحامن کاملا موافقم که زنان و مردانی مه اختلاف دارن و بچه میارن از خودخواهیه چون میخوا ...

قربون ادم چیز فهم ب خدا مادر من چ چیزایی رو ک ی عمر تحمل نکرد ب خاطر ما درسته عمر خودش تباه شد اما اگه میرفت وطلاق میگرفت عمرش بیشتر از اینا تباه میشد میگفت من اشتباه کردم شمارو ب دنیا اوردم اما حالا ب خاطرتون هرچیزیو تحمل میکنم مادرم ی قهرمان واقعی بود

الان میخورنت اینحامن کاملا موافقم که زنان و مردانی مه اختلاف دارن و بچه میارن از خودخواهیه چون میخوا ...

چرا طلاق میگیرن چرا باز ازدواج میکنن کثافطا 

حرف درست و تو زدی فقط و فقط بخاطر نیاز جنسیشون ازدواج میکنن اون وسط بچه ها هیچ اهمیتی نداره براشون خاک بر سرا مادره بچرو ول می‌کنه می‌ره پدره هم بخاطر رفع هوسش یه نامادری میاره سر بچش خیر ندیده 

من که بمیرمم بچم و نمیزارم برم مامان من خیلی سختی کشید ولی ولمون نکرد بره از این که بودیم بدتر می‌شدیم دمش گرم هر زنی بزاد مادر نمیشه

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

ببین فامیل من پدر رهاش کرد مادرش ازدواج گرد پدر که کلا قید بچه زد حتی نه عروسی دخترش رفت نه بچه دار ...

بله منم تو متن تاپیکم گفتم زن بابای خوب یا ناپدری خوب هست اما خیلی کم تازه ما ظاهرو میبینیم شاید همون کم هم وجود نداشته باشه اما مادر و پدری ک مسئولیت سرشون بشه هیچوقت این ریسک رو ب جون نمیخرن 

قربون ادم چیز فهم ب خدا مادر من چ چیزایی رو ک ی عمر تحمل نکرد ب خاطر ما درسته عمر خودش تباه شد اما ا ...

افرین بهش....خدا قطعا براش حبران میکنه...حداقل ترینش با فرزند خوبه

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

افرین بهش....خدا قطعا براش حبران میکنه...حداقل ترینش با فرزند خوبه

هیچکس قدرشو ندونست و مثل ی فرشته پرکشید از پیشمون و رفت اونوقت تازه فهمیدیم کیو از دست دادیم من خیلی بهش میگفتم مامان طلاق بگیر ما دیگه بزرگیم میگفت نه

حالا نریزین سرم ولی واقعا یه سریا الکی حامله میشن و میزان که فقط بگن اره مام زاییدیم بعدش خیلی راحت تو سختیا شونه خالی میکنن اون بچه طفلی و ول میکنن میرن دیگ سال به سالم نمیبیننش

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

چرا طلاق میگیرن چرا باز ازدواج میکنن کثافطا حرف درست و تو زدی فقط و فقط بخاطر نیاز جنسیشون ازدواج می ...

من بعد دنیا اومدن دخترم زندگیمون به مو رسید اما بخاطر بچه ای که خاصل انتخاب خودمون بود جفتمون تلاش کردیم از موضع خودمون پایین بیاییم....جاهایی من سکوت کردم حاهایی همسرم....نخواستیم تاوان اختلافات ما رو بچه معصوم بده....الانم گاهی حرف و بحث داریم وقتی جفتمون سرکاریم تلفنی یا اس ام اسی  حلش میکنیم حتی تو خونه به هم تو نمیگیم ....دخترم سه سالشه اما ارامش و شادی رو توی حرکاتش کامل میبینیم

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

حالا نریزین سرم ولی واقعا یه سریا الکی حامله میشن و میزان که فقط بگن اره مام زاییدیم بعدش خیلی راحت ...

نمونش خاله خودم طلاق گرفت پسرشو زن باباعه بزرگ کرد خداییشم خوب تربیتش کرد واقعأ حالا من ک نمیدونم اذیتش میکرد یا نه ولی ی اقا تحویل جامعه داد ی زن خوب براش گرفت بد ی سری تو عقد با زنش دعواش شده بود با باباشو زن باباشم زده بود ب هم ناجور تا مرز طلاق رفتن خالمم اون وسط بهش گیر داده بود بیاد منو بگیره ب جای اینکه بگه برو دنبال زنت

من بعد دنیا اومدن دخترم زندگیمون به مو رسید اما بخاطر بچه ای که خاصل انتخاب خودمون بود جفتمون تلاش ک ...

چ خوب منم دلم میخاد بچمون ک دنیا اومد دعوا نکنیم منو شوهرم هردو خیلی عصبیم تو خانواده پرتنشی بزرگ شدیم راستی شما بچت انقدر کوچیکه چجوری سرکار میری

چ خوب منم دلم میخاد بچمون ک دنیا اومد دعوا نکنیم منو شوهرم هردو خیلی عصبیم تو خانواده پرتنشی بزرگ شد ...

عزیزم من از نه ماهگی دخترم رفتم سر کار

پرستار کرفتم براش

اتفاقاشهری جدا از هر دو خانواده هستیم و اصلا اشنا نداریم اینجا