2777
2789
عنوان

خانوما تروخدا بیاین فک کنم بچم داره میره😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 48 پست
دراز بکش فقط اول مطمئن شو لک بینی داری اگه داشتی برو اورژانس دوست من هم کل بارداری لک بینی داشت و بچ ...

وای تروخدا برام دعا کن ابجی خیلی نکرانم

روزای خوب توی راه😎✌🏻

حتی اگه اشتباه دیده باشم اشکالی نداره؟ 😭😭وای تروخدا برام دعا کنید اینو بعد سالها باردار شدم ی سابق ...

نه عزیزم خیالت راحت راحت اشکالی نداره تازه جای بچه رو سفت میکنه

صلوات حضرت فاطمه رو زیاد بفرست منم بعد ۶سال بچه دارشدم میفهمم چی میگی 

من از استرس همیشه شیاف میزدم اما تو ایندفعه رو فقط بزن که دلت آرومشه تا بری دکتر

قشنگ ترین و آرامش بخش ترین حرف همینه:                          من جنگیدم که اگه نشد تو دلم نمونه :)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در چه حد عزیزم؟اگه درد نداری و لک کمه تا فردا صبر کن برو دکتر، من بارداریم تو مطب دکتر یه خانومی بود ...

میترسم زیاد شه خب ابجی 

درد که یکم دارم 

بارداری اولم همین اتفاق افتاد چیزی نبود گفتم تا فردا صبح فردا صبح خونریزی شدم سقط شد😭😭

روزای خوب توی راه😎✌🏻

نه عزیزم خیالت راحت راحت اشکالی نداره تازه جای بچه رو سفت میکنهصلوات حضرت فاطمه رو زیاد بفرست منم بع ...

واژینال زدی دیگه لکه بینیت رفع میشد؟

روزای خوب توی راه😎✌🏻

نمیدونم هفته چندمه دقیق هنوز نرفتم سونو لکه بینی هستش هنوز خونریزی نشده خب پروژسترون اگه لکه بینی نب ...

اوایل بارداریته دیگ؟

ازمایشت مثبت شده ؟

یعنی مطمئنی از بارداریت؟

ببین لکه بینی هفته های اول طبیعیه نگران نباش اصلا 

کار نکن فعلا تا بری سونو ببینه 

من دوستم هفته های اول خونریزی کرد مثل پریود ولی مشکلی نبود با استراحت اوکی شد

رفت سونو بهش گفت چیزی نیست و شیاف داد

به نظرم سرخود شیاف نزار 

حتما برو دکتر و نگران هم نباش

حتی اگه اشتباه دیده باشم اشکالی نداره؟ 😭😭وای تروخدا برام دعا کنید اینو بعد سالها باردار شدم ی سابق ...

ببین عزیزدلم آروم باش این استرست خدایی نکرده باعث سقط میشه ها.من از اول تا آخر بارداری درد شدید پریودی داشتم و گاهی لک قرمز میدیم ولی الان خداروشکر پسرم کلاس اوله مشکلی هم نداشته، اکثرا باردارا لک میبینن تا حدودی طبیعیه

منم ۶هفته بود یهو لک دیدم خیلییی استرس کشیدم رفتم بیمارستان سونو دادم با اینکه زود بود خدا رو شکر قل ...

واییی خدایا اگه زیادتر بشه حتما باید برم سونو 

خب این موقع شب جایی هست سونو باز باشه ؟

روزای خوب توی راه😎✌🏻

میترسم زیاد شه خب ابجی درد که یکم دارم بارداری اولم همین اتفاق افتاد چیزی نبود گفتم تا فردا صبح فردا ...

شیاف رو مقعدی بزن ضرر نداره، انشاالله اتفاقی نمی افته عزیزم، فقط سعی کن آروم باشی

اوایل بارداریته دیگ؟ازمایشت مثبت شده ؟یعنی مطمئنی از بارداریت؟ببین لکه بینی هفته های اول طبیعیه نگرا ...

اره بابا تیتراژم ۱۳۰۰۰ بود 

با کلی بیچارگی باردارشدم بعد سالها انتظار 😭😭

انشالله تروخدا برام دعا کن حتما میرم

روزای خوب توی راه😎✌🏻

واییی خدایا اگه زیادتر بشه حتما باید برم سونو خب این موقع شب جایی هست سونو باز باشه ؟

اوژانس بیمارستان ها هستن اونا ترشح نگاه میکنن رنگ و حالتشو و یه سونو هم میدی بعد احتمال زیاد بهت شیاف میده استراحت میکنی حله.فقط نگران نباش چیزی نیست توکلت به خدا باشه.برات حمد میخونم