2777
2789

نمیدونم حس کردم لکه بینی شدم 

اگه لکه بینی نباشه شیاف پروژسترون استفاده کنم اشکال داره؟

مشکلی برام پیش نمیاد؟

روزای خوب توی راه😎✌🏻

بزن شیاف رو با خیال راحت بهت میگم بزن

ضرر نداره من از دکتر پرسیدم

خودم بازارم میرفتم میومدم میزدم

قشنگ ترین و آرامش بخش ترین حرف همینه:                          من جنگیدم که اگه نشد تو دلم نمونه :)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هفته چندی؟لکه بینی یا خونریزی شیاف رو سرخود استفاده نکن صبر کن اگه ادامه داشت برو اورژانس

نمیدونم هفته چندمه دقیق هنوز نرفتم سونو 

لکه بینی هستش هنوز خونریزی نشده 

خب پروژسترون اگه لکه بینی نباشه بزنم اشکال داره؟

روزای خوب توی راه😎✌🏻

بزن شیاف رو با خیال راحت بهت میگم بزنضرر نداره من از دکتر پرسیدمخودم بازارم میرفتم میومدم میزدم

حتی اگه اشتباه دیده باشم اشکالی نداره؟ 

😭😭وای تروخدا برام دعا کنید 

اینو بعد سالها باردار شدم 

ی سابقه سقط داشتم دارم میمرم از استرس😭😭💔

روزای خوب توی راه😎✌🏻

نمیدونم هفته چندمه دقیق هنوز نرفتم سونو لکه بینی هستش هنوز خونریزی نشده خب پروژسترون اگه لکه بینی نب ...

هنوز سونو نرفتی از کجا معلوم بارداری سالمی داری؟ یعنی جنین و کیسه تشکیل شده باشن!؟ 

در چه حد عزیزم؟اگه درد نداری و لک کمه تا فردا صبر کن برو دکتر، من بارداریم تو مطب دکتر یه خانومی بود بعد چند سال نازایی باردار شده بود مشکلی هم نداشت دکتر بهش شیاف داد گفت جای بچه رو محکم میکنه

نمیدونم هفته چندمه دقیق هنوز نرفتم سونو لکه بینی هستش هنوز خونریزی نشده خب پروژسترون اگه لکه بینی نب ...

باید قلب جنین تشکیل شده باشه تا شیاف استفاذه کرد وگرنه خدای نکرده شاید بارداری پوچ باشه و شیاف مناسب نیست..اما استرس نداشته باش‌.‌ان شاالله چیزی نیست.اگه قهوه ایه و شبیه خون قرمز و روشن نیست طبیعیه

هنوز سونو نرفتی از کجا معلوم بارداری سالمی داری؟ یعنی جنین و کیسه تشکیل شده باشن!؟

ازمایش بتا دادم گفتن هشت هفته از اولین روز اخرین پریودت گذشت بیا هنوز نشده خب

روزای خوب توی راه😎✌🏻