2777
2789
عنوان

سه‌تا نقاشی فانتزی کشیـــدم👀😁تقدیم به سه‌نفر بنگرید

| مشاهده متن کامل بحث + 3512 بازدید | 321 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من علوم انسانیمهدف من حقوق یا عربی دانشگاه شهید چمران دولتی پارسال ۸۲هزار،رتبه‌م بود😑 امسال ۳۴هزار ...

فک کنم اشتباهت این بوده 

که هدفت مناسب تو نبوده 

تو حیطه هنر باید درس میخوندی 

درست‌دیگه دانشگاه نرفتی؟

حالا میشد یه نقاشی بکشی کخ انگیزه ای بشی برای اونایی که تو اون مسیرن 

احتمالا بتونی درکشون کنی🥲😶‍🌫️

💁🏻‍♀️جانم ،تقدیم ب شما😍🥲

چق شکل معصومه‌س🤣

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...

علاقه خیلی زیادی به نقاشی ندارم حقیقتا فقط بعضی وقت ها نقاشی میکشم اونم داغون

☹️☹️☹️اخییی کاش پیشمی،یادت میدادم

توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

خلاقیتم حدی داره والا یعنی چی اینقد خوبی😑😂❤

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...

خلاقیتم حدی داره والا یعنی چی اینقد خوبی😑😂❤

😂😂😂😂این حرفایی ک دنبالش بودمممم🥴❤️🩵

فک کنم اشتباهت این بوده که هدفت مناسب تو نبوده تو حیطه هنر باید درس میخوندی درست‌دیگه دانشگاه نرفتی؟ ...

بله،هنر دیگع 

تصمیم گرفتم،راهی نرم جز هنر

من برا هنر و شگفت زدن بقیه،بدنیا اومدم🤗

بله،هنر دیگع تصمیم گرفتم،راهی نرم جز هنرمن برا هنر و شگفت زدن بقیه،بدنیا اومدم🤗

باز خوبه مسیر رو پیدا کردی 

چجوری فهمیدی هنری خوبه؟

حالا من اصلا هنری نیستم  نمیدونم 

والا چجوریه

اینم از شانس ماس.😂 اگه یادت بود بکش

😁😁😁بایستی همیشه باهام چت کنی تا یادم بمونه

لواشک جون ،بعد از یکسال ب نقاشیش رسید🤣🤣🤣😀