2777
2789
همووووون چون میان اینور گرونن لااقل دو تا کتونی بخرم. اونجا. پس میشه. انگار.

ببین من وان نرفتم 

میگن تو وان تنوع جنس ها کمتره شاید چیز قشنگ پیدا نکنی 

اما تو شهرهای دیگه ترکیه راحت خرید ارزون‌تر از ایران کردم 

تو انتالیا یک خانومه دوتا کیسه لوازم آرایش و بهداشتی گرفت تا موس مو و اینا گرفت گفت ارزون‌تره 

اها من روتختی زیاد از ترکیه میخرم بینهایت ارزون‌تر از ایرانه و زیباتر و با کیفیتر هست تا خالا چهار دست روتختی خریدم لنگه اش رو اینجا ندیدم 

شش سال پیش پرده و رومیزی از انکارا برند انگلیش هوم خریدم سالهاست میندازم تو وایتکس میشورم هیچی نمیشه 

مثلا روتختی که چهار تیکه جعبه دار هست خریدم دو میلیون تومن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من وان نرفتم شهرای دیگه رفتم خیلیییی ایرانیا رو دوست دارن هی میگن ایران و کلی تحویل میگیرن حتی مغازه ...

المان اره ولی مقایسه کنید با ایران. و اینکه خود ترکیه برند خوبی تو عینک و ارایشی داره. ک همونا اینجا چندین برابرن احتمالا 

بدبین نیستم از ایرانیا خوششون نمیاد نمیخوای نپذیر.همون فروشنده فقط خوب برخورد میکنه چون داره پولشو م ...

باشه شما ترکیه نرو حتما باهات بد برخورد کردن ما میریم چون همیشه ازمون استقبال کردن😃

جدی؟ پس پول اینجا خرج نکنم. من عاشق لباس و کفشم. حالا ک میگم. دارم میرم لااقل چهار تا چیز بخرم درست ...

سعی کن حتما از فروشگاه خود برندهای اصلی خرید کنی. برندهای متفرقه چینی هم زیاد دارن ولی احتمالا اینجور چیزا تو ایران ارزون‌تر باشه. برندهای اصلی قطعا اونجا بهتره. 

باشه شما ترکیه نرو حتما باهات بد برخورد کردن ما میریم چون همیشه ازمون استقبال کردن😃

برخورد خاصی ندارن وقتی تو خیابون داری راه میری طرف نمیاد بزنه رو شونت فحش بده که

ولی با ینفر بشینی صحبت کنی اونوقت میگه که از توریستا ناراضیه 

ببین من وان نرفتم میگن تو وان تنوع جنس ها کمتره شاید چیز قشنگ پیدا نکنی اما تو شهرهای دیگه ترکیه راح ...

چ عالی وان هم میگن ی مرکز ملحفه و روتختی داره منم لازم دارم. ی دو نفره دو‌تا تک نفره🙁🙁🙁

برای خرید وان خوبه هر قیمتی هم میتونی پیدا کنی!

خب طبیعیه که گرون تر باشه چون داری جنس اصل وباکیفیت عمری میخری!

ترکیه تو لباس درجه ۱ هست

حتی زارا کانادا با زارا ترکیه قابل مقایسه نیستن

زارا تو ترکیه جنساش خیلی خیلی زیباتر و بهتر هستند!

اگر قصدت سفره و خرید نیست الان نرو 

بزار خرداد برو آنتالیا

من دوام آورده‌ام؛ اما می‌خواستم معنای زندگی‌ام چیزی بیش از دوام آوردن باشد.
سعی کن حتما از فروشگاه خود برندهای اصلی خرید کنی. برندهای متفرقه چینی هم زیاد دارن ولی احتمالا اینجو ...

جایی هس مشخصا. برند باشه اره چینی ک ایرانم هس. مثلا نمایندگی برند زارا منگو پوما فلور مار این داستانا 

برخورد خاصی ندارن وقتی تو خیابون داری راه میری طرف نمیاد بزنه رو شونت فحش بده کهولی با ینفر بشینی صح ...

اصلا اینطوری نیست خیلی ایرانی هارو دوست دارن!

چون اولا ایرانیا غیرقانونی یا پناهنده نیستن

۹۰درصد ایرانی ها سرمایه گذاری کردن تو ترکیه!

اقتصادشونو به رونق انداختن 

نژاد پرست هستن ترک ها ولی نه اینکه بدشون بیاد

تو ایران هم ترک ها خودشونو نژاد برتر میدونن

من دوام آورده‌ام؛ اما می‌خواستم معنای زندگی‌ام چیزی بیش از دوام آوردن باشد.