2777
2789
برای خرید وان خوبه هر قیمتی هم میتونی پیدا کنی!خب طبیعیه که گرون تر باشه چون داری جنس اصل وباکیفیت ع ...

خرداد فصل امتحانات بچه هامه من تنها فرستم الانه بعد امتحان ترم بچه ها م و عید و دوباره بعدش تا تیر درگیر امتحانام 

مگه اون برند تو ایران نباشه که از اونجا بخره ولی عطر و لوازم ارایشی که تو ایران هست ارزونترهمثلا من ...

نمیدونم آخه من عطر و لوازم ارایش و اینا نگرفتم بیشتر لباس و کتونی گرفتم مثلا همین تیر ماه من کتونی ادیداسو۵/۷۰۰ گرفتم اونجا ولی همون کتونی تو ایران ۲۰ تومن بود یا لباسایی ک گرفتم واقعا مفت بود با اینکه برند بود اما نسبت به لباسای مزونای اینجا که برندای شخصی ان خیلی ارزونتر درومد

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جایی هس مشخصا. برند باشه اره چینی ک ایرانم هس. مثلا نمایندگی برند زارا منگو پوما فلور مار این داستان ...

من وان نرفتم ولی حتما داره. عید میخواستم برم ، سرچ کرده بودم بیشتر برندا رو داشت. دیگه زمینی شرایطم جور نشد هوایی رفتیم استانبول. 

خرداد فصل امتحانات بچه هامه من تنها فرستم الانه بعد امتحان ترم بچه ها م و عید و دوباره بعدش تا تیر د ...

پس تیر برو

الان خیلی سرده خوش نمیگذره بهت

من دوام آورده‌ام؛ اما می‌خواستم معنای زندگی‌ام چیزی بیش از دوام آوردن باشد.
دولت خوشش میاد نه مردمچرا با من بحث میکنید مگه من ترکیه ایم

خب چون شما میگی از ایرانیا بدشون میاد ماهم میگیم نمیاد دیگه🗿

مردم ترکیه از دولتشون که جدا نیستن اونا هرچی مسئولینشون بگن قبول دارن 

من دوام آورده‌ام؛ اما می‌خواستم معنای زندگی‌ام چیزی بیش از دوام آوردن باشد.
عزیرم مستقیم از اونجا خریدی یا از سایت سفارش دادی ؟

قبلا از سایت سفارش میدادم بیشتر همون دوران کرونا که دو‌ سه سالی سفر نرفتم از سایتهای ترندیول خرید میکردم خواهرم هم الان از سایت سفارش میده 

اما امسال چون دو بار سفر داشتم یکبار ترکیه یکبار هم تایلند از همونجا خرید کردم تازه من فکر میکردم ترکیه ارزونه رفتم تایلند دیدم چقدر ارزون‌تر از ترکیه است 

کتونی ادیداس رو حضوری از انتالیا خریدم یک پیرهن هم از ال سی خریدم خیلی خوشگله اما تایلند مثلا کتونی نایک رو تو اف بود البته خریدم سه تومن اسکیچرز هم همینطور اونم حدپد سه تومن بود 

البته خریدهای دیگه ای هم کردم اما اصولا کتونی رو بیشتر مردم مد نظر قرار میدن برای قیمت