2777
2789

ما ماه عسل نرفتیم قرار شد یک هفته پیش هم باشیم بعد یک هفته همین نیم ساعت پیش شوهرم رفت سرکار اتاق بودم یهو دیدم در خونه با صدا وا شد انگار یکی با دست فشار داد و  ولش کرد مادر شوهرم طبقه پایین ما هستن سریع دوییدم ببینم یکی از اوناست دیدم کسی نیست کپ کردم بخدا از ترس هیچ کس نبود .. تازه اگه میخواستن در و وا کنن از پله ها آنقدر اروم و سریع نمیشد پایین رفت وای خدا در هم آهنیه نمیشه گفت با فشار باد وا شده🧐😐😐😐😐😐😳

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آقا جنه بود اسی😐😂😂ولی شاید در خرابهیا شوهرت نبست خوب دروازش بپرس درو‌بستیاگ گفت اره ک بدون کار هم ...

در و خودم بستم اومدم برم براش چاییشو بدم در و مهم بستم 

درت ضد سرقته؟واسه من چندباری پیش اومده همینطوری خودش بازشده

ن ضد سرقت نیست ولی با فشار هم بزور وا میشه تو این ۷ ۸ روز اولین بار بود دیدن این صحنه راستش یکم ترسیدم نتونستم هم زنگ بزنم گفتم شاید بگه دروغ میگه آخه دقیقا چند دقیقه بعد اینکه همسرم بره اتفاق افتاد