2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چیزهایی ک دوستان گفتن و ب علاوه واکسن کزاز و انفولانزارایگان.بعضی مواقع هم قلب و تکون خوردنای نی نی رو چک میکنن

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

خوبه برو

ازمایشا رایگان میفرستنت ،   روانشناس و متخصص تغذیه نیاز داشتت باشی معرفی میکنن جای رایگان، داروها و‌مکمل ها رو رایگان میدن

هرماه وزن و فشار و قلب بچه چک میکنن

شنیدم کمبود وزن داشته باشی یک مبلغی میدن هرماه ک بری فقط خوراکی بخری

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دل مرنجان، که ز هردل به خدا راهی است :)
چیزهایی ک دوستان گفتن و ب علاوه واکسن کزاز و انفولانزارایگان.بعضی مواقع هم قلب و تکون خوردنای نی نی ...

واکسن انفولانزا زدی؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واکسن انفولانزا زدی؟

من با دکترم مشورت کردم گفت نیازی نیس

بجای واکسن هرروز پرتقال.پیاز.لیموتازه.سیر. ویتامین سی بخور بدنت تقویت میشه.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
من با دکترم مشورت کردم گفت نیازی نیسبجای واکسن هرروز پرتقال.پیاز.لیموتازه.سیر. ویتامین سی بخور بدنت ...

اره کارخوبی کردی منم نزدم، چنوقت پیش یکی تاپیک زده بود بخاطر همین واکسن انفولانزا کلی اذیت شده بود و عوارض داشت گویا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره کارخوبی کردی منم نزدم، چنوقت پیش یکی تاپیک زده بود بخاطر همین واکسن انفولانزا کلی اذیت شده بود و ...

اره منم نزدم اما واکسن کزاز زدم فقط دوروز دستم دردمیکرد همین.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810