2777
2789
عنوان

خانم ها توروخدابیاین حالم خیلی بده نامزدم ب مامانش النگو گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 123193 بازدید | 782 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جمله بندیت برام جالبه 

به دست من النگو بگیر ... کجایی هستین؟ 

🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚
باید شما را در جریان قرار می‌دادشاید با خودش فکر کرده اگر به اندازه دست شما می‌گرفت بعدا که حواست بف ...

👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

دوست خوبم لطفا تا آخر مطالعه بفرمایید،عزیز بزرگواری که عضو نی نی سایت هستی اگر به نظر شما حرف من اشتباه هست،اگر با عقیده من مخالف هستید کاملا حق با شماست چون من هم یک آدم هستم مثل بقیه آدم ها،با ضعف های خودم و اطلاعات ناقص که هر چقدر هم مطالعه کنم باز ناقص خواهد بود؛پس اینکه  نظر های من هم خالی از اشتباه نیست کاملا منطقی هست و من در این مورد با شما موافق هستم،ولی تمنا می کنم اگر با نظر من مخالف هستید دوست عزیز ریپلای نفرمایید،اینجا همه نیاز به آرامش داریم و واقعا حیف هست که با بحث این آرامش خدشه دار کنیم؛تاپیک تکمیلی امضا هم ببینید لینک زدم سایت خطا داد فقط اگر راهنمایی اشتباهی کردم یا اشتباهی داشتم لطف می کنید اگر دوستانه به من گوشزد کنید؛خیلی هم ممنونم؛ولی در باقی موارد لطفا بحث نفرمایید؛ممنون که درک می کنید."دانی که رویم از همه عالم به روی توست؟"یا رب مددی♥️ پ.ن:بیت بالا از جناب سعدی است. پ.ن۱:ارادتمند همه دوستان گل نی نی سایتی🌹موقع دعاهای قشنگی که می کنید به یاد من و دل خسته ام هم باشید عزیزان.💐خیلی التماس دعا دارم.🙏🏻🌷 پ.ن۲:لطفا فقط تاپیک های خنده دار و ذکرها و دعاها و سوره های مجرب برای حاجت تگم کنید. پ.ن۳:لطفا برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی دو تا صلوات بفرستید.این روزها دل های همه پر غصه است بیاید مرهم دل هم باشیم.کپی امضا،تاپیک و عکس آزاد؛ممنون از وقتی که برای مطالعه امضای من گذاشتید؛با آرزوی سلامتی و دل شاد برای شما؛ارادتمند hanioooooo.

وای یاد زندگی خودم اوایل ازدواجم افتادم ،شوهر منم خیلی بی اعتماد بود و همه چی حساب کتاب میکرد آخر سر فهمیدم خانواده بی شرفش یادش میدن زندگی با این جور آدما خیلی سخته همه خانوادشون خیلی بی همه چیزن هم خود مرد خیلی نفهمه افسار زندگی رو میدن دست ننه باباشون 

به نظرم یه کم عروسیت روبه تعویق بنداز بیشتر رو شوهرت و خانوادش زوم کن بیشتر امتحانشون کن 

راجب طلاهایی که همسرتون برای مادرش خریده اگه با وام ازدواج خودش خریده باشه به هر حال اختیار دار پولش هست و میتونه هر تصمیمی برای پولش بگیره ولی اگه پول برای شماست حق ناراحت شدن رو دارید 

ممکن هم هست شما اشتباه متوجه شدین و طلا هارو مادرهمسرتون قبلا خریده باشن و الان استفاده کنند میتونید از همرتون بخواین طلاهایی که تحت عنوان پس انداز خریدن رو بهتون نشون بدن

راجب جهازیه خودتون با پدرو مادرتون برید تا همه چیز زیرنظر خودتون باشه تابعدها حرف و حدیثی پیش نیاد 

طبق حرفهای شما اگه همسرتون دروغی هم گفته باشند ممکن دلیل داشته باشن شاید نخواستند که مادشون شرمنده بشن ازاینکه شما ومادرتون طلا دارید ولی خودشون بدون طلا باشن وبا این علت برای مادرش طلا خریده یا واکنش شمارو میدونسته به همین خاطر ازتون مخفی کرده

پس بهتر با همسرتون حرف بزنید دلیل ناراحتی رو بگید دلال ایشون رو بشنوید و بعد تصمیم بگیرید اونم نه هرتصمیمی یه 

دوست عزیز این گونه موارد رو خودتون با همسرتون حل کنید و تو این سایت که هزاران نفر با هزاران طرزفکر هستندو هرحرف و درست وغلط اونها تو ذهن شما تٲثیر میزاره  لطفا راهنمایی نخواید ازکسی درخواست راهنمایی داشته باشید که واقعا عاقل وبالغ باشه  

به دل نگیریا طلاق بگیری بهتره تا با این بچه ننه سوسول زندگی کنی کسی ک از الان بهت ارزش قائل نشه فردا هم نمیشه

اگه میخواست النگورو به عنوان پس‌انداز نگه دارین برا تو می‌گرفت نه مامانش

اینجور آدما با مامانشون ازدواج کنن بهتره لیاقت دختر مردمو ندارن

به نظرم کارش اشکالی نداشته.شما الکی ناراحت شدی باید خوشحال میشدی چون طلا گران شد و سرمایه شوهرت زیاد ...

اتفاقا اصلا اینجوری نیست عزیزم آدم وقتی یه زندگی تشکیل میده همه چیز مشترک خیلی از خانمها هستن که کلی طلا تو زندگی میفروشن خود من زمانی که عقد کردم شوهرم ماشین نداشت ۳۰ ملیون پول داشت مامانش گفت سرویس طلا ما نمیخریم خود پسرمون بخره منم به شوهرم گفتم طلا نمیخوام برو ماشین بخر پولت دیدم کم آورد طلای مجردیم که با حقوقم خریده بودم فروختم دادم یه پراید خریدیم بماند که خانوادش آسمون زمین دوختن ماشین نخرین به دردتون نمیخوره خلاصه الان همون ننش که یه گرم طلا سر ماشین پسرش نفروخت توقع دارن کلا ماشین در اختیارش باشه هرجا می‌ره پسرش ببرتش بعد چون من سه ماهی یه بار میرم خونه مامانم شمال میگن اره ماشین اصطحلاک داره چرا همش میرین شمال نمی‌دونم ماشین بفروشین ایناست که آدم زورش میگیره تازه همشم میگه طلاهای پسرم 

چرا به شوهر میگی نامزد؟! وقتی وام ازدواج بهتون دادن یعنی شوهر داری. و اینکه با این کاری که این اقا کرده بنظر میرسه قصد نداره عروسی بگیره وگرنه اینطوری سریع بی اجازه خرجش نمیکرد و یا اینکه میخواد خیلی کم خرج تمومش کنه. من کار ندارم به اینکه رفته النگو خریده مهم اینه که مادره دستش کرده! اگه قرار به پس انداز باشه باید دست نخورده ورش داره نیاز نیست دست کسی باشه!! وقتی طلا استفاده بشه کم‌کم ارزشش کم میشه از ریخت هم میفته. بعید میدونم به قصد پس‌انداز باشه! بعدشم پس انداز ایشون چرا باید وام ازدواج باشه؟! بهرحال این نظر منه خودت بهتر میتونی بفهمی قضیه چیه.

2810