2777
2789
عنوان

خانم ها توروخدابیاین حالم خیلی بده نامزدم ب مامانش النگو گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 123193 بازدید | 782 پست

عیب نداره همینو دست آویز کن و بگو برای خرید جهیزیه باید مادر من باشه مگه پول اونا نیست؟ خواستی تو هم بیا سلیقه تو مهمه ولی فقط برای نظر دادن مامانم خودش می‌دونه چی بخره 

منم نامزدم قبل نامزدی مون طلا خریده ولی با من در موردش حرفی نزده

عمه‌م ک مامانش میشه به مامانم گفته بود

حتی حقوقشم به من نگفته

ماشینم میخواسته بخره ک وامش جور نشده بود حتی اینم بهم نگفت

میشه یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه دوست داشتی؛ غر نزن سرم باشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم نامزدم قبل نامزدی مون طلا خریده ولی با من در موردش حرفی نزدهعمه‌م ک مامانش میشه به مامانم گفته ب ...

چه کاریه اصلا ازدواج میکنن 😐 

مجرد بمونن

اینهمه قایم موشک بازی و دروغم ندارن

وااای این دیگه چه کاریه و از همه بدتر مادرش چه مادر بی انصافیه اون مادر باید میگفت پسرم بخر واسه خانومت نه خودش اندازه دستش بگیره بندازه همین چیزها باعث میشه هزار تا اختلاف بوجود میاد 

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱

من احتمال میدم نامزدت به خاطر اینکه به پول اون النگوها احتیاج داشته و ترسیده که نتونه برای برنامه های خودش ازت بگیره و بد میشده این کارو نکرده.. 

خب یعنی چی بیاد برات بخره بعد از دستت دربیاره بفروشه بگه لازم دارم ؟! میدادی بهش؟  ناراحت نمیشدی؟  به نطر من که بد میشد،  برای هزینه های خودشه دست مادرش کرده یه روزی هم ازش پس میگیره اتفاقا کار درستی کرده،  دیگه اگه خیلی میخواست لطف کنه باید پیش خودش جمع میکرد و نمیداد به مادرش.. لابد ترسیده گم بشه 

ببخشید فکر کنم شما هنوز مادر نشدی اگر مادر شده بودی می‌دونستی وقت نیاز طلا های خودتم در میاری میدی ب ...

همه مادرها اینجور نیستن عزیزم بعضیا اره خیلی مظلوم از خود گذشتن  ولی بعضیا انگار عروس دشمن پسرشونه حسودیشون میشه عروس بخره خرج کنه میگن بیاد برما خرج کنه به ما خرجی بده نمیدونم تند تند مهمونی بده بیایم چندمدل غذا بخوریم طلا برما بخره زحمت کشیدم پسر بزرگ کردم

ولی این مادرشوهره معلومه چجوریه اگر میخواست پس بده  از اول قایم نمیکرد مال خودمه و داشتم

میگه ده درصد مرگ های غیر طبیعی در اثر گاز گرفتگیه!د پ چرا گازمیگیرین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!مگه هارین؟؟؟؟!!!! همو بوس کنید!با هم مهربون باشید
چه کاریه اصلا ازدواج میکنن 😐 مجرد بمونناینهمه قایم موشک بازی و دروغم ندارن

دروع نگفته که ولی در مورد این چیزا باهام صحبت نمیکنه

همسرتون قصد بدی نداره...فقط خیلی بدبین هست چون فکر میکنه مادرت خیلی مطمنتر میتونه مواظب النگوها باشه شاید شما یه وقت گمشون کنید..بخاطر همینه..

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹

سر یه قضیه ای نباید ماشین به نام شوهرم میبود 

باید میزد به نام یکی دیگه 

بعد مادرشوهرم جلو روم،  انگار که یه چیز عادیه 

گفت که پسرم امتیازت نسوزه بیا بریم ماشینو بزن به نامم اینا 

منم شلغم 😐

ماهم عروسی کرده بودیم و سر خونه زندگیمون بودیم

بعدا رفتیم خونه گفتم این چه حرفی بود زد مادرت

من هویجم اینجا که بزنی به نام اون؟ 

بعد شوهرم گفت فکر نمیکردم برات مهم باشه فلان اینا 

چون ازش قراره پس بگیرم ،  رفتیم به نام من زد

خلاصه که اسی،  اقایون اکثرا نمیدونن 

باید بگی بهشون تا یاد بگیرن و بدونن

دروع نگفته که ولی در مورد این چیزا باهام صحبت نمیکنه

ناراحتیت رو یبار نشون ندی به یبار ختم نمیشه بار ها و بار ها تکرار میشه.

اصلا چ معنی میده وقتی خودت زن داری پس اندازت رو بکنی طلا بندازی دست مادرت 😑 

وای خدا رحم کنه بهت 

شما شایددد مادر شوهرت بد نباشه ولی شوهرت قطعا بد و بی فکره

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣
سر یه قضیه ای نباید ماشین به نام شوهرم میبود باید میزد به نام یکی دیگه بعد مادرشوهرم جلو روم، انگ ...

این مادر شوهرت اکثرا هدف دار صحبت میکنند .فکر میکنند عروس میخاد پولادی پسرشونو بالا بکشه

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣
ناراحتیت رو یبار نشون ندی به یبار ختم نمیشه بار ها و بار ها تکرار میشه.اصلا چ معنی میده وقتی خودت زن ...

ن بابا عمه‌م فقط یه انگشتره دستش میکنه

بقیه‌شو براش قایم کرده

فقط اطلاع داده بود ک پسرش طلا داره همین

2810