2777
2789
عنوان

خانم ها توروخدابیاین حالم خیلی بده نامزدم ب مامانش النگو گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 123193 بازدید | 782 پست

خدایی کارش خیلی زشته   اتقد زشت که نباید بنظرم شمارو تو جریان میزاشت    حتی اگه برا خوده ماماتش نخریده و بعدا قراره بگیره ازش و بفروشه ام نباید به تو میگفت        اخه کسی که زن داره میره اندازه دست مامانش طلا میخره     خب هیچ زنی خوشش نمیاد

هرچند شما الان تو عقدید شاید هنوز باهات راحت نیست که بعدا بگیره ازت ببره بفروشه        

اصلا احساسی تصمیم نگیر از همین الان یکم سیاست داشته باشاون النگوها موقتیه چند روز دیگه عروسی کنید می ...

👏👏👏👏👍👍👍

مامان خانم مهندس و آقای دکتر هستم.عاشق خدا,طبیعت,موسیقی,شعر و ادبیات ام  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه اون النگوهارو از مادرش گرفت اسممو عوًض میکنم ....اون النگوها دیگه واسه مادره شد و هیچوقت از دستش در نمیاره ....حالا اگه تو دست زنشون باشه با قیچی و گاز انبر میبرن النگوهارو که بزنن به زخمشون ولی مادره دلشون نمیاد ....

کاربری سوممه بی دلیل و بی خبر از همه جا و همه چیز تعلیق شدمم اخه چراااااا😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون گشنشه حتی شده یه لقمه از غذاتو بهش بدی ، بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو این روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤

خب شاید خیلی زنونه و زشت باشن ،یا دلش نیومده بگه واسه تو گرفته بعد بخواد بعدا بفروشه،توروخدا اینقدر منفی نگر نباش ،برا اون که نگرفته چهارروز دیگه میفروشه

دلم میخواد منم مادربشم❤ یه دل سیر نگات کنم❤ یه دل سیر بغلت کنم❤ عطر تنت رو عمیق بو بکشم مادر❤کاش خدا منو لایق تو میدونست❤بخدا که بهترین مادر دنیا میشم واست ❤ تو بیا فقط جان مادر تو فقط بیا.......
راستی استارتر جان یه چیزی الان یادم افتاد یه کم تلخه اما تجربه بزرگیه حالا که داری جهیزیه میخری بگم ...

منم تمام لوازممو با مامان و شوهر خواهرم رفتم ....تو هیچکدوم شوهرمو نبردم و چقدرم مادرش ناراحت شده بود ...ولی گفتم دلیل نداره تو باشی 

کاربری سوممه بی دلیل و بی خبر از همه جا و همه چیز تعلیق شدمم اخه چراااااا😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون گشنشه حتی شده یه لقمه از غذاتو بهش بدی ، بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو این روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤

اینا همش حرفه پس انداز. و مامان . و النگو .. فلان و بیسار..

اگه میخاست میتونست سکه تمام بخره بهتر و راحت تر بود.

از الان گربه رو دم حجله بکش..

از همین الان بهت تسلیت میگم که مادرشوهرت 

شریک زندگیت شده..

بزن جمعش کن تا ادامه دار نشده.

تو آدم نیستی واسه تو بخره ؟؟ یا در جریان بزاره تورو ؟؟ 

اینا همممه به جهنم .. میتونست طلا شکسته بخره 

نه نگو الان دوره زمونه خوبی نیست دوره اعتماد گذشتع اونم حق داره هنوز زیر یه سقف نرفته باهات گفته حتی یک در صد کارتون به مشکل خورد طلاها هم برنداری بری اونم حق داره انقدر فمینستانه نظر ندین فکر نکنید حالا اگه تو زندگی مشترک بودین باز حق ناراحتی و گله داشتین الان نه امیدوارم بهش پیام نداده باشی 

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی
اینا همش حرفه پس انداز. و مامان . و النگو .. فلان و بیسار..اگه میخاست میتونست سکه تمام بخره بهتر و ر ...

حرف شما هم کاملا درسته،اما خب پسرا همه به حرف مادرشون هستن و حتما مادرش راهنماییش کرده که چی بخره ،بعدا که برن زیر یه سقف (البته اگه ازخانواد دور باشه)اوضاع عوض میشه

خاک تو سرم منه احمق همش ب خونوادم میگم میخوایم دوتایی بریم بهش میگم خونوادم میگن خودمون میخریم نرم ی ...

بهش بگو ما هم میخوایم قسطی بخریم و جایی رو اشنا سراغ داریم ؛ خودت با خانوادت برو چیزهایی که دوست داری رو بخر ؛ یا صبر کن تکلیف این طلاها مشخص بشه اگر دیدی به صلاحت شد باهاش برای جهیزیه همکاری کن اگه نشد که خودت با پول نقد بخر . 

استارتر جان ببخشید زیاد پیام دادم اما کله سحری خیای حرص خوردم خواب از سرم پرید اگر قرار بود بفروشه ن ...

خواهش میکنم عزیزم

ببخشید 

همون غلط کرده نده ب من چیزی نگیرن برن ب مادرش بگیره ۵ ماهه النگو فقط دوتا اونم ظریف دارم

چه میدونم شایدم حق داشته دوره زمونه خوبی نیست شاید خیلی باتدبیر بوده گفته یوقت اگر به مشکل برخوردیم ...

حرفت منطقی بود از دید حقیقت نگاه کردی 

بخوایم نخوایم طرز فکر الان اینه کار با درست غلطش ندارم

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 

ببین عزیزم اول که مبارک باشه نامزدیتون.بعداینکه میگین مادرنامزدم ،پس مادربقال سرکوچه نیستن،مادرهمسرتون هستن.امایه اشکال داره کارشون،اینکه باشمامشورت نکرده،شماحتمابایدباهاشون صحبت کنید،چون همین اول میشه به همسرتون یاد بدین که در زندگیتون الویت اول خودشماوایشون هستن وبعدبقیه .البته بگم پدرومادربقیه نیستن،به شرطی که به رابطه شمالطمه نزنن.ببین عزیزم بانامزدتون برینبیرون،یه جایی که شلوغ نباشه و فضای بسته نباشه که صداتونو کسی بشنوه وجوگیربشن وبه غرورشون بربخوره.بعدیکم دلبری کردن و رفتن سراصل مطلب که بگین که من احساس میکنم که بایدبعدعقدمون دیگه ازاین به بعد دونفره برای هرکاری باهم مشورت کنیم، وپنهان کاری نباشه بینمون ،بگوبااینکه می‌دونم شمامردهستی وامامنم زن شما هستم وتوتصمیم گیرهای زندگیمون حق دارم،بعدبگین مادرتون واسم عزیزه،امافکرنمیکنی از همین اول ازدواج داریم به اطرافیان نشون می‌دیم که تو ادامه زندگی وتصمیمگیریهای زندگیمون ضعیف هستیم و نمیتونم ازدست زندگیمون بربیایم.وازاین حرفها و اینکه حس نمیکنی میخوای رابطمون رو یک نفره پیش ببری و تنهایی فکرکنین واسه تصمیمات زندگیمون،من هم تواین زندگی هستم و واسه خوشبختیمون میتونم بهت مشورت بدم.بعدازاین حرفها،عزیزم اگرخدای نکرده تو خیابون اتفاقی واسه مادرشوهرتون بیفته که باعث گم شدن النگوهابشه چیکارمیخواین بکنین.واینکه اگرخدای نکرده واسه مادرشوهرتون اتفاقی بیفته ،چطورمیخواین توی اون اوضاع النگوهاروازدستشون دربیاوریم وتازه اگرمدعی پیدا بشه می‌خواین چیکارکنین؟چراعاقل کم کاری که بازآرد پشیمانی.عزیزم نوازندگی زناشویی زرنگ نباشین باختین

2810