2777
2789
عنوان

خانم ها توروخدابیاین حالم خیلی بده نامزدم ب مامانش النگو گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 123193 بازدید | 782 پست

عزیزم ناراحت شدین درسته اما به ایشون حق بدین دوره زمونه جوری شده که اعتماد زن وشوهر از هم گرفته شده بخاطر کارای بعضیا 

یه خانم میشناسم شوهرش خونه و ماشین زد بنامش دوران عقد چندروز بعدش رفت دادخواست طلاق داد

یکی دیگه هم ماشین بود و چندتا سکه و همه طلاهای خریدشون که گذاشته بودن واسه عروسی رو برداشت و گفت نمیخوام باتو زندگی کنم عاشق یکی دیگه ام 

این موارد زیاده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین عزیزم اول که مبارک باشه نامزدیتون.بعداینکه میگین مادرنامزدم ،پس مادربقال سرکوچه نیستن،مادرهمسرت ...

مممنونم عزیزم

اره دقیقا خیلی اشتباه کرده حداقل میخرید میزاشت بانک

اوه چه تند رفته نامزدت!

از الان وام ازدواجو النگو خریده داده مادرش خدا می‌دونه بعداً چه خبره!!حتما مادرش میخواد بشه قُلَک زندگیتون...

ببین گلم مستقیم بهش نگو ولی یجا حالیش کن...الان بگی جز اعصاب خوردی و حتی دلخوری هیچ اتفاقی نمیوفته خصوصا که این مادرشوهر شما اصلا عروس مدار نیست ،نامزدتم مشخصه همه چیزو ب مامانش میگه همچنین این مسئله رو...

من عجبم آخه حداقل مادرشوهرت بزرگی میکرد میگفت النگو ها رو بنداز دست عروسم هم دستش پر بشه که بگن به عروس میرسن هم پول زندگی خودتونه!!

وضعیتت یجوریه نگی ممکنه از الان شوهرت تو مسائل مالی از کنترلت خارج بشه اگر بگی هم خیلی اتفاق و احتمالات ممکنه خصوصا جنگ اعصاب

اگر در مورد #تنبلی_تخمدان و #مراکز_باروری و کمک #باروری و #روانشناسی تاپیک دیدین منم تگ کنید🍀برای نی نی دار شدنمم دوست داشتی دعا کن مهربون🙃💚🌿
اوه چه تند رفته نامزدت!از الان وام ازدواجو النگو خریده داده مادرش خدا می‌دونه بعداً چه خبره!!حتما ما ...

چجوری بگم عزیزم میدونم آخرش ب دعوا میکشه  چون خیلی عصابم خورده اصلا نخوابیدم

خب برعکسش ام هست

آره دقیقا برعکسش هست الان چون موضوع استارتر این بود اینو گفتم 

اتفاقا یکی از دوستام باشوهرش به مشکل برخوردن شوهره تمام اموالشو زده به اسم مامانش که حق زنشو نده نمیدونم چرامردم اینجوری شدن

چجوری بگم عزیزم میدونم آخرش ب دعوا میکشه چون خیلی عصابم خورده اصلا نخوابیدم

اون که بله صددرصد اما زرنگ باش الان وقت گفتنش نیست عصبانی هستی و ممکنه بجای اینکه کارو درست کنی و همسرت متهم بشه بدتر بکار کنی هم خودت متهم بشی هم اونا حق به جانب بشن...شما وام ازدواجتو گرفتی؟

اگر در مورد #تنبلی_تخمدان و #مراکز_باروری و کمک #باروری و #روانشناسی تاپیک دیدین منم تگ کنید🍀برای نی نی دار شدنمم دوست داشتی دعا کن مهربون🙃💚🌿

بنظرم فعلا چیزی بهش نگو ولی چند وقت بعد بهش بگو یه پولی میخواد دستت بیاد قطعا اونو سرمایه میکنی و میدی دست خانواده یه چیزی این مدلی همین شکلی که بفهمه چقدر کارش ضایعس

اگه هم گف چرا بگو از تو یاد گرفتم خیلی خوبه سرمایه هامونو جدا میکنیم تو زندگی مشترک نمیاریم😂

دختر یه کوچولو ساده ای البته اینکه اونا میخوان زرنگ بازی در بیارن مشهوده چون مامانه راحت دروغ می گه بهت شوهرت بل خرید مشورت نکرده و سر بحث جهیزیه هم اونجوری گفته بی نهایت سیاست یاد بگیر بی نهایت.جهیزیه فقط و فقط با خانوادت بگیر بگو اونام آرزو دارن برا من جهیزیه بگیرن و میخوام با سلیقه سورپرایزت کنم و حتی شده سر اون تکه بزرگام مادرتو ببر.پولتو نده دست همسُرت. از اونور گلگی بکن ولی با احترام بگو ممکنه حتی مامانتو خفت کنن.

حتما حضوری بگو اصلا با پیام و تلفن درباره چیزای چالشی هیچوقتتتتت صحبت نکن از من به تو خواهرانه نصیحت

و اینکه با برچسب و توهین ابدا نگو که گارد میگیره

کارشو تایید کن که طلا میره بالا و پس انداز خوبیه

2810