2777
2789
عنوان

خانم ها توروخدابیاین حالم خیلی بده نامزدم ب مامانش النگو گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 123193 بازدید | 782 پست
مامانش میدونه طلا دست مادرشوهرمه من گفتم اعه مامان طلا گرفتین مبارکه گفت ن خیلی وقت داشتم تو دستم ند ...

وااااااای عجب ننه دروغگویی😐😐

شک نکن همش زیر سر ننشه شوهرتو مجبور کرده بخره 

ولی با این حرفی که شوهرت بت زده به نظرم ادم بدی نیس که اومده راستشو بت گفته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااااااای عجب ننه دروغگویی😐😐شک نکن همش زیر سر ننشه شوهرتو مجبور کرده بخره ولی با این حرفی که شوهرت ...

ااومدنی رسوندی خونه منو کمی عصبانی شدم گفتم تو چرا اینجوری هستی حداقل ب منم پیشنهاد میدادی طلا میکردیم چرا پنهون میکنین ازم گفت کجا پنهون کردم گفتم ک الان ی پیام میفرستم بهش

ن نمیدم ایشون میگن ی جا تخفیف داره با کارت سپاه دوستش میخواد بره جهیزیه بخره میگه ۱۰۰ میلیون بده من ...

وا چرا اینکارو کردی چرا نزاشتی به عهده پدر مادرت؟ حالا رفت این پول تو روهم واسه مامانش طلا خرید میخای چیکار کنی؟ کلا نظرم در مورد شوهرت عوض شد

وا چرا اینکارو کردی چرا نزاشتی به عهده پدر مادرت؟ حالا رفت این پول تو روهم واسه مامانش طلا خرید میخا ...

اتفاقا مامانم میگه منم میام جهیزیه خرید کردنی نامزدم میگه بریم از تهران بگیرم کسی نیاد 

میدونی کارت سپاهی دوستش مزایا داره تا سقف ۳۰۰ میلیونی خرید جهیزیه بدون هیچ درصدی تا ۵ یا ۶ ساله.

میگه بیاد از اینجا ۱۰۰ میلیونی خرید جهیزیه کنیم ۱۰۰ رو بده من من قسطشو بدم.

اینجوری نامزدم میتونه پس انداز کنه واسه آیندمون بخاطره همین قبول کردم

اتفاقا مامانم میگه منم میام جهیزیه خرید کردنی نامزدم میگه بریم از تهران بگیرم کسی نیاد میدونی کارت س ...

اسی خیلی ساده ای و زود باور.

چرا واسه جهیزیت باید با شوهرت بری؟ جهیزیه با خونواده عروسه یعنی چی گفته کسی نیاد😐

بگو مامانِ  من کسیه اخه😒

توام از الان خونوادتو کنار نزن یعنی بهش اجازه نده 

از کجا معلوم پولتو بگیره بره طلا بخره واسه خونوادش 

این‌پس اندازه که میره میخره میکنه دست مامانش؟!😐

چی بگم😢

این لنگه شوهر من نامزدت 

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 
اسی خیلی ساده ای و زود باور.چرا واسه جهیزیت باید با شوهرت بری؟ جهیزیه با خونواده عروسه یعنی چی گفته ...

خاک تو سرم منه احمق همش ب خونوادم میگم میخوایم دوتایی بریم بهش میگم خونوادم میگن خودمون میخریم نرم یعنی باهاش؟

چیکارکنم جدا برم با خونواده یا باهاش برم اونجا ک با کارت دوستش خرید کنیم من خرید میکنم پولمو میدم نامزدم اون پس انداز میکنه واسه اینده

شوهرش رسما داره ازش میکشه

نمی‌خوام اسی رو دلسرد کنم ولی من حلقه ازدواج داد مادرش دستش کرد 

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 
یعنی چی

اسی من جای تو سکته کردم شب بخیر

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

2810