2777
2789
عنوان

خانم ها توروخدابیاین حالم خیلی بده نامزدم ب مامانش النگو گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 123193 بازدید | 782 پست
چی بگم😢

خب اون خریده ۴ روز دیگه موقع عروسی میخواد بفروشه لابد مستعمل گرفته گفته هم دسته دومه هم چند وقت دیگه موقع عروسیم میخوام بفروشم نداده به تو که دل بندی به اون طلا اصلا ناراحت نشو 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی استارتر جان یه چیزی الان یادم افتاد یه کم تلخه اما تجربه بزرگیه حالا که داری جهیزیه میخری بگم ...

ممنونم عزیزم که کمکم کردی تصمیم گرفتم تمام وسایل هارو با مامان و بابام برم بخرم

تا مطمئن نشدید از قصد و نیتشون رفتار بدی نکن

مطمعنم قصدشون اینه خریده واسه پس انداز مثلا عروسی اینا 

ولی اینکه منو درجریان نزاشتن خیلی ناراحتم کرد میشد ب اندازه دست من گرفت بعدا خواست میدادم

مرسی عزیزم نگرفته ب مامانش گرفته بعدا بفروشه

استارتر جان ببخشید زیاد پیام دادم اما کله سحری خیای حرص خوردم خواب از سرم پرید 

اگر قرار بود بفروشه نمیگفتن از قبل داشته حالا همه فامیل هم ببینند دیگه دلش نمیاد به مامانش بگه النگوهام رو بده 

البته بگم ها برای این النگوها دیگه قشقرق راه ننداز چون نهایتا میگه با وام خودم خریدم دلم خواسته اصلا بندازم تو جوب 

اما برای بعدها عادتش بده که یک صندوق امانات از بانک بگیرید و طلاها و سکه هاتونو بگذارید داخلش.  

دیگه من تا سکته نکردم از دست سادگی شما از سایت برم بیرون🤣🤣🤣

اافرین کار خوبی کردیاول من احمق بودم الان ب خودم اومدمخونوادم بهم میگفتن خونه بخرین فردا پس فردا جهی ...

من جای تو باشم الان راجع ب النگوها اصن‌گله نمیکنم و بدون اینکه بهش بگم با خانواده م میرفتم جهاز میخریدم و چیزیم نمیگفتم بش بعد ک‌ گفت بریم واس جهاز بگو اره مامانم اینا راضی نشدن‌گفتن خودمون میخریم اینجا حساب کار دستش نیاد ک ادم حساب نشده

اگر هم گله کرد بگو خودت پنهون کاری نیکنی من گله کردم مگه گفتم لابد صلاح دونستی 

پس عزیزم حالا که میدونی برای پس اندازه و قصد فروش داره دیگه خودتو اذیت نکن شاید دوست نداشته دوباره از شما بگیره بفروشه چون دیده موقت گرفته اندازه دست مادرش گرفته و چون طلای دست دوم گرفته اندازه دست مادرش بوده طلای نو نگرفته که اندازه دست شما بگیره

مگه نامزدت با مادرش رفت به شما گفت از شما نظر خواست تو شهرتون برین جایی جهاز بخرین بیارین 

بعد بگو مامان بابا جایی اشنا داشتن خریدن اوردن

ما پول وام رو نیاز داریم 

خیلی با آرامش مثل خودشون 

اونا هم کارشونو انجام دادن گله کردی گفتن مگه چی شده 

تو هم بگو بابام خودش اشنا داشت خرید کرد  

حتما این کار رو بکن 

2810