2777
2789
عنوان

خانم ها توروخدابیاین حالم خیلی بده نامزدم ب مامانش النگو گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 123193 بازدید | 782 پست

برام جالبه نظر دوستانی ک با استارتر موافق بودن رو بدونم 

اگر شما هم تازه عقد کرده بودید و مثلا صد گرم طلای مستعمل داشتید میدادید پدر و مادرتون واستون نگه دارن یا همسر و خانواده همسرتون؟?؟؟  

پادشاه قلبم👑 اونیه ک تنها ملکه ی قلبش منم❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چچقدر شوهرت آدم خوبیه یت شوهرمن آدم عوضیه؟بهش میگم فاکتور طلاهامو بده میگه چیکارکنی گفتم واسه خودم م ...

شوهرا خیلی برات جبهه میگیره چی بگه والا مرد هم باید دل به دل زنش بده نه اینجوری رفتار کنه حالا به اسم تو یا خودش چه فرقی داره تو منی نباید باشه دو نفر که باهم ازدواج میکنن میشن ما. نه اینکه یه نفر همش زور بگه

وای وای وای هيچوقت اینجا تاپیک نزدم و هیچوقت هم ازکسی نظرسنجی نکردم حاضرم شرط ببندم نود درصد اونایی که اسی رو انداختن تو دعوا با شوهرش یا مجردن یااگر خودشون تو این شرایط بودن لام تا کام حرف نمیزدن

استارتر اشتباه نکن همسر من موقع عقد تو مهرم زده بود 3دانگ خانه محضر دار گفت اگر میخوای تو سند ازدواج قید بشه باید رسما به نامت کرده باشه تو دفتر اسناد اومدم گفتم گفت راستش ماهنوز عقد نکردیم چطور میتونم اعتماد کنم قبل از ازدواج سند خونه به نامت بزنم 

من دیدم درست میگه خودمم بودم اینکارو نمیکردم تو قباله ازدواج بهای 3دانگ خانه رو زدن مبلغ 100 میلیون!!!!!!!! 

الان بعد شش سال خونه رو عوض کردیم شش دانگ به نام خودمه. وکالت حق طلاق هم بدون بذل مهریه ماه قبل ازش گرفتم 

اینکارا با شاخ و شونه کشیدن حل نمیشه که باید دو طرف اعتماد کنید به هم قلق هم دستتون بیاد بعدا خودش النگو که هیچ خونه و زمین به نامت میکنه بدون اینکه بهش طومار بدی و گله کنی

واقعا اشتباه کردی 

صدهابار دیدم اینجا سر یه مساله بچگانه گفتن جداشو دکمشو بزن پرتش کن بیرون طلاق بگیر و..... 

بخدا قسم اینا تو زندگی خودشون نون خشک سق میزنن جیکشون درنمیاد تازه اخر شبم پاهای شوهرشونو تو شیر ماساژ میدن و عزیزم عزیزم میکنن. اینجا واقعا جای نظر خواهی راجع به زندگی نیست خیلی کم پیدا میشن راهنمایی درست حسابی کنن و از سر دلسوزی

برو فکر کن ببین چجوری بهترین راه و روش زندگی رو پیدا میکنی نه که اینجا یادت بدن  بری بگی به چی ننه عفریتت حسودی کنم

آدمها بدون عکس العمل ما قدرتی ندارن ، به هر بی ارزشی واکنش نشون ندین😉

اخه حتما موقع عروسی اونارو میفروشن خرج کنن برای تو میخریدن که دیگه نمیشد ازت بگیرن بفروشن زشته طلای تازه عروس اونگ تو عقد بفروشن

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
چچقدر شوهرت آدم خوبیه یت شوهرمن آدم عوضیه؟بهش میگم فاکتور طلاهامو بده میگه چیکارکنی گفتم واسه خودم م ...

عزیزم انشالله ک زندگیتون تا ابد شیرین باشه ولی خدایی نکرده حرف  طلاق باشه تمام طلاها برای اقا هست متاسفانه مگر اینکه فاکتورش ب نام شما باشه ک قطعا طلای سر عقد  رو ب نام عروس فاکتور نمیکنن🫤

پادشاه قلبم👑 اونیه ک تنها ملکه ی قلبش منم❤

اینهمه بی اعتمادی اصن خوب نیست 

طلارو میتونست بزاره بانک ن دست ننش ک فرداهم نتونه بره دربیاره 

بعدم اگ واقعا واسه پس انداز بوده چرا مادره گفته از قبل داشتم مال خودمه؟

چرا شوهره اسی جلوی مادره تایید کرده حرفشو؟

اسی جان حسم میگ اون طلا واسه هرکی و هرچی هست  مال شما و زندگی شما نیست 

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
وای وای وای هيچوقت اینجا تاپیک نزدم و هیچوقت هم ازکسی نظرسنجی نکردم حاضرم شرط ببندم نود درصد اونایی ...

اصلا گوش نمی‌ده 

یه عده جنگجو بهش راهکار دادن رفته همونا رو اجرا کرده 

واقعا هم خوب شد شوهرش به این نداد 

کسی که با راهنمایی نی نی سایت زندگیش پیش ببره زیاد امیدی بهش نیست، ولش کنی همین الان به حرف اینا طلاق میگیره، بعد میگه چرا برا من نخریده، چراش از همینجا معلومه ک 

2810