2777
2789
عنوان

پرده خونه عروس را کی انتخاب میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 74 پست
خب همین با ناراحتی گذشت داره تموم میشه 😑 حرفاشون مکه یادم میره بعدا همش حسرت میخوزم

حق داری عزیزم

اما کاش این ناراحتی ها و حرفا رو به همسرت نگی

بذار همیشه خانوادت برای همسرت خیلی محترم باشن

اینجوری خودتم برای همسرت محترم تری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حق داری عزیزماما کاش این ناراحتی ها و حرفا رو به همسرت نگیبذار همیشه خانوادت برای همسرت خیلی محترم ب ...

با خود همسرمم همینطوری رفتار کردن چند تاپیک قبلمو بخون تو پاساز بابام برمیگرده به شوهرم فحش میده بد و بیراه میگه تازه رفتن بد منو پیش شوهرم و خانواده اش گفتن😑😑

منم همینو فقط گفتم بابام فحش میده 😑

کار عاقلانه اینکه باهاشون درگیر نشی بذار وسایلت تکمیل شه و عروسی تموم شه خودت کم کم عوض کن

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
با خود همسرمم همینطوری رفتار کردن چند تاپیک قبلمو بخون تو پاساز بابام برمیگرده به شوهرم فحش میده بد ...

😳خدا بهت صبر بده عزیزم

الهی که انقدر در کنار همسرت آرامش داشته باشی و روزای خوبیو تجربه کنی که این روزارو یادت بره🙏

با خود همسرمم همینطوری رفتار کردن چند تاپیک قبلمو بخون تو پاساز بابام برمیگرده به شوهرم فحش میده بد ...

چه بسا سیاستن  ب اصطلاح چه ساده ن

سوءتفاهم نشه. ی خانواده های هستن دخترو حساب نمیکنن فقط پسر دوستن احساس میکنم شماهم از اونایید