2777
2789
عنوان

پرده خونه عروس را کی انتخاب میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 74 پست
شوهرم میگفت آقا اینو تا اینجا بگیر .... دفترچه تو نیاوردی انتخاب کنیم مرده اصلا محل نمیداد اومد اندا ...

اون چه الاغی بوده🫤عروسی تموم شد پرده رو باز کن برو پرت کن تو مغازش عوضی😑روزنامه بزنی بهتره والا

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به سلیقه هم اعتماد داشته باشن عروس نیتونه بره بگیره ولی کجا دیدی خانواده عروس یا اصلا پرده فروش طرحش ...

بله از طرف خانواده یا خود پرده فروش ، در حد پیشنهاد میتونه باشه و انتخاب نهایی با عروسه. 

من میدونم سلیقه بابا و نامانم بده باز تو خوبه من کلا زک هفته طول کشید اونم همش گریه و ناراحتی 😑😑😑

چی بگم

فقط میدونم این روزا هم میگذره

اون پرده یه روزی کهنه میشه و غیر قابل استفاده

اما این روزایی که با ناراحتی میگذرونی هیچ وقت برنمیگردن

قطعا ارزش این روزا و لحظه هات از اون پرده خیلی بیشتره😉🌸

میگه پرده فروش گفته وسیله هاش چه رنگین اینا هم گفتن طوسی مگه پرده پذیرایی هم زنگ وسیله ها باشه من می ...

پرده رو سفید یاشیری میزنن اون والان روش رو رنگ تقریبا رنگ مبل میگیرن یه کم روشنتراز مبلا ...چه ربطی به لوازم خانه داره ...اون پرده فروشم مثلا خواسته بگه من میدونم

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
پرده رو سفید یاشیری میزنن اون والان روش رو رنگ تقریبا رنگ مبل میگیرن یه کم روشنتراز مبلا ...چه ربطی ...

اونم از همه خر تر اصلا مگه پرده پذیرایی که هم رنگ وسیله ها باشه 😑😑😑

دقیقا حرف منم همینه😑

بزار هرچی میخوان بگیرن دیگه دعوا نکن رفتی خونت دیدی دوست نداری یکی دیگه میخری خودت

چی بگمفقط میدونم این روزا هم میگذرهاون پرده یه روزی کهنه میشه و غیر قابل استفادهاما این روزایی که با ...

خب همین با ناراحتی گذشت داره تموم میشه 😑 حرفاشون مکه یادم میره بعدا همش حسرت میخوزم

بزار هرچی میخوان بگیرن دیگه دعوا نکن رفتی خونت دیدی دوست نداری یکی دیگه میخری خودت

منم گفتم الان منو نبردید زشت باشه من اصلا نمیخوامش بابامم مثل خاله زنکا گفت بیا اتیشش بزن به تخم پسرم 😑😑

اونم از همه خر تر اصلا مگه پرده پذیرایی که هم رنگ وسیله ها باشه 😑😑😑

اصلا مادرتون باید نظر تو رو بخواد خب سفید همیشه مد هس خونه رو بزرگ ودلباز نشون نیده واسه خونه عردس هم سفید قشن‌گتره ...بگو سفید میخوام جیز دیگه بخرین نمیزارم بزنین دیگم برو حرف نزن تو سکوت باش

اون چه الاغی بوده🫤عروسی تموم شد پرده رو باز کن برو پرت کن تو مغازش عوضی😑روزنامه بزنی بهتره والا

بابام اینجوری به اون گفته معلوم نیست از ما چی گفته مرده ما رو شمر فرض کرده والا😑😑😑

منم گفتم الان منو نبردید زشت باشه من اصلا نمیخوامش بابامم مثل خاله زنکا گفت بیا اتیشش بزن به تخم پسر ...

عب نداره دیگه باهاشون حروبحث نکن بزار ببین چی میگیرن بعدا عوضش میکنی دیگه....باباتم چه بددهنه