2777
2789
عنوان

اولیای محترم دانش اموزان بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 35 پست
پس چرا بچه ها وقتی اینده ایی با درس خوندن ندارن .ی چندتا سهمیه ایی جاشون رو میگیرن .بیان درس بخونن و ...

این چه حرفیه؟مثلا من هیچ سهمیه ای نداشتم،بهترین رشته هم قبول شدم.در ضمن درس خوندن مگه فقط به نیت پیدا کردن شغل خوبه؟داشتن سواد و تحصیلات برای هر شغلی لازمه.

البته منکر این نیستم،متاسفانه معلم‌هایی هم هستن که واقعا شایسته این شغل نیستن ولی خیلی نادرن،پس دلیلی نداره اگه از یک معلم ناراضی بودیم بیایم همه ی معلم‌ها و آموزش و پرورش رو توبیخ کنیم

انسانیت زیباترین دینِ دنیاست💎
قسمت فشار هم اونجاست ک بچه جیش کرده توی خودش .ایشون میگه برو درس بخون

خب به خانواده اطلاع داده که براش شلوار بیارن،چیکار باید می‌کرد استارتر،من متوجه نمیشم🤔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ریاضی علومش عالیه در حد رتبه اولاس ولی فارسی و املا افتضاح حتی بلد نیست بنویسه

چطور میشه ریاضی علومش قوی باشه بچه ای ک املا و فارسیش خوب نباشه رو بقیه درساشم تاثیر میذاره؟؟

شاید الکی املاهاشو خوب نمینویسه

2805
لطفا منو ریپلای نکن.وقتی مادر نیستی یا معلم نیستی

از کجا میدونی مادر نیستم؟الان دوتا از بچه هام مدرسه ان،خداروشکر اینقدر تو خونه برای درسشون وقت میذارم که اینجور مشکلات رو نداشته باشیم و نگاهم فقط معطوف به آموزش معلم نیست،چون شاید گیرایی یه دانش آموز پایین باشه و معلم هم نمیتونه از وقت بقیه بچه ها بگیره و حکم معلم خصوصی رو برای اون دانش آموز داشته باشه.

دختر بزرگم گیرایی بالا و دختر کوچکم گیرایی پایین داره،من شده صد بار یه درس رو براش مرور میکنم تا کامل براش جا بیفته،اصلا از معلمش انتظار ندارم این کار رو تو کلاس انجام بده،چون حق بقیه بچه ها هم ضایع میشه