پدر یکی از دانش اموزام با دومتر قد من میگم دخترت درسش ضعیفه الفبا هنوز بلد نیست باهاش کار کنین میگه مگه شما چیکاره این گفتم من معلم کلاس سومم و نمیتونم خارج از کتاب هم درس بدم برگردم کلاس اول بعد بهش میگم تغذیه سالم بزارین واسش چرا همش لواشک و کیک و ابمیوه میزارین نصف پولو بدین نون پنیر بزارین و یدونه سیب میگه تو رو سننه دخترشون هم درسش ضعیفه هم تغذیه درست حسابی نداره هم بعضی وقتا شلوارشو ادراری میکنه امروز تماس گرفتیم بیان شلوار واسش بیارن اومدن وگرنه جلسه هیچی هم نمیان مادرشم که هیچ گفتم یه سونو ببرین بچه رو نه سالشه کلی مشکل داره استرسی هست سر امتحان هم دستاش قفل میکنه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
مگه اینجور مواقع مدیر مدرسه با اورژانس اجتماعی یا بهزیستی تماس نمیگیره؟
نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانیکه شما به موضوع تسلط دارید ولی گویندهای نادان با ژستی دانشمندگونه پر حرفی میکند! و شما سخنگفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده میکنی و این روشِ شخصیتهای رشدیافته میباشد.