2777
2789
عنوان

عدم توجه بچه

70 بازدید | 5 پست

پسرم باهوشه ولی اصلا گوش نمیکنه ، بارها اسمش رو صدا میکنن بعد که میگم مگه کری تازه جواب میده، چیزی رو که دوست داشته باشه سریع یاد میگیره ، چیزی رو هن نخواد یاد نمیگیره ، آنقدر قسط و .. هم دارم روانشناس و .. همسرم میگه نبریم میگه سالمه چیزیش نیست ، به جای یکبار صدبار یه مطلب رو میگم یاد بگیره البته الان تو مدرسه جز بچه های خیلی خوبه ولی در کل حواس پرته و یجورایی جون من به لبم میرسه تا چیزی یاد بگیره ، شاید اگه تلاش‌های من نبود الان وضعیت درسش افتضاح میشد ، موندم ببرم روانشناس ، ولی همسرم بخاطر مباحث مالی زیر بار نمیره میگه تو خیلی کمال‌گرایی بچه چیزیش نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مشکل تو مدرسه داشته باشه معلمش میگه.

جھت اطمینان از معلمش بخواه کمی با دقت بیشتر رفتار هاشو ببینه. 

درسش خوب باشه با هم سن هاش مشکل نداشته باشه مشکلی نیس دیگه. پسره؟

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
2805
مشکل تو مدرسه داشته باشه معلمش میگه.جھت اطمینان از معلمش بخواه کمی با دقت بیشتر رفتار هاشو ببینه. در ...

اها گفتی پسره دیگه. پسرا یکم شیطون ترن. نیاز ب بازی حرکتی هم بیشتر دارن. اینا رو تامین کن براش

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

چندبار وقتی ازت خواسته ای داره،نشنیده بگیر،باهات صحبت میکنه،انگار نمیشنوی.اینطوری شرطیش کن که اگر صحبت هات یا صدازدنتو نشنیده بگیره،چه اتفاقی میوفته،کم کم متوجه میشه و رفتارشو کنار میزاره